DE MOOISTE FOTO’S MET DE SAMSUNG S1070

DE MOOISTE FOTO’S MET DE SAMSUNG S1070

Misschien is je kerst-shop-tripje naar Londen al wel geboekt, of heb je nog een mooie winter-zonvakantie in het verschiet. Allemaal momenten die je op de gevoelige plaat moet vastleggen. De Samsung S1070 is daarvoor natuurlijk geweldig, een fotocamera met een overvloed aan functies, maar die toch rijk is aan eenvoud.

Deze 10,2 megapixel compactcamera heeft een geïntegreerde 3x optische zoomlens en een intelligente 2.7 inch LCD monitor gecombineerd met alle hardware die een fotograaf vereist, inclusief intuïtief gebruikersgemak tegen een betaalbare prijs. Verder is de Samsung S1070 uitgerust met de gezichtsherkenning technologie van Samsung die het gezicht van een persoon herkent en daarop automatisch de focus en belichting aanpast voor een betere compositie en beeldkwaliteit van portretten. Hierdoor is geen enkele foto meer onscherp, flets of onderbelicht.

De Samsung S1070 is verkrijgbaar in flashy zilvergrijs, stijlvol antraciet, verleidelijk zwart en girly roze. Voor maar 119,00 euro is deze handige camera van jou.