Fashimals: Anna Wintour en Karl Lagerfeld

Fashimals: Anna Wintour en Karl Lagerfeld

Overkomt het jou ook wel eens? Dat je iemand ziet die ontzettend veel trekjes vertoont van een bepaald dier? De creatieve breinen achter Fashimals kennen dit in ieder geval wel, want hun blog gaat over in dieren getransformeerde fashion iconen. De evolutie van fashion, zoals ze het zelf zeggen. Het levert in ieder geval hilarische plaatjes op!

Toegegeven, echt nieuw is de blog Fashimals niet meer, ze bestaan al bijna een jaar, maar dat maakt het er niet minder leuk op. Zo hebben ze Karl Lagerfeld en Anna Wintour getransformeerd tot stylish cats, maar doet het herkenbare strakke bobje van Miss Wintour het ook prima op een cavia en is ze zelfs te zien als sprinkhaan.  Ook Carine Roitfeld is als ringstaart maki nog steeds heel herkenbaar, maar dat zal wel alles te maken hebben met haar ‘ik-kom-chronisch-slaap-te-kort’ signature look. Ook  Anna Dello Russo als fluffy schoothondje en Alber Elbaz als sneeuwuil met karakteristieke bril en vlinderdas zijn op een geweldige manier neergezet. We love it!

Fashimals: Carine Roitfeld

Fashimals: Carine Roitfeld

 

Fashimals: Anna Dello Russe en Alber Elbaz

Fashimals: Anna Dello Russe en Alber Elbaz

Mocht je nu zelf altijd al een bepaald dier in gedachten hebben bij bijvoorbeeld Marc Jacobs, Viktor en Rolf of Vivienne Westwood, schroom dan niet en mail je idee naar Fashimals, ze laten ze zich graag inspireren door jouw input!

http://fashimals.tumblr.com

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

StyleHaul: Filmpjes voor je dagelijkse dosis Fashion en Beauty inspiratie
PettoGetto: Mode Inspiratie voor je huisdier
Fash up your wall: Print je Instagram foto’s op canvas
HEMA Koekjes waar je happy van wordt!
Leukedingendoen.nl geeft antwoord op de meest gestelde vraag!
Goedgemutste Breicampagne: Brei mee voor het goede doel!

Tags: , , , , , ,