Elk feestje kent het probleem: welk glas was nou van wie. Een vraag die meestal uitmondt in weer een schoon nieuw glas, met aan het eind van de avond een lekkere berg afwas voor de gastheer of gastvrouw. Vacu Vin heeft hiervoor een even simpele als grappige oplossing in de vorm van Party People.

Geen saaie sticker of veredelde onderzetter, maar vrolijke figuurtjes van ongeveer een centimeter die zich aan het glas vastzuigen. De mijn glas – jouw glas vraag is hiermee verleden tijd. Niet alleen voor de drinker zelf een uitkomst, maar helemaal voor de gastheer of gastvrouw die de drankjes bijvult. Leuke bijkomstigheid, elke Glass Marker beeldt een bepaald typetje of emotie uit: emoticons op het glas dus. Jouw gespierde buurman kan prima uit de voeten met de ‘Macho’, voor je nieuwsgierige nichtje is de ‘Curious’ een goede keus en voor een avondje stoute verleiding plak jij zelf natuurlijk de ‘Naughty’ op je glas.

De Party People zijn verkrijgbaar in maar liefst twaalf verschillende karakters in trendy kleuren. Deep, Cool, Jolly, Cuddly, Macho, Devilish, Curious, Mysterious, Naughty, Sneaky, Honest en Veggie genaamd. Een kunststof zuignapje zorgt ervoor dat deze Party People langer blijven plakken dan de meeste gasten op jouw feestje. Daarna kunnen ze gewoon in de afwasmachine, simpel toch?!

De Glass Markers kosten 3,95 euro. Verkoop- en productinformatie: Vacu Vin (tel: +31 (0) 15 262 69 26) www.vacuvin.nl

Lees ook:
Toetsenbord voor domme blondjes
Do You Poken?
High Heel Taartschep
Steven Meisel Limited Edition legpuzzel