fitness apps

Fitness apps

We kunnen niet meer zonder onze smartphones. We laten via Facebook en Twitter zien hoe leuk we het wel niet hebben, spelen spelletjes als Wordfeud, checken onze e-mail, WhatsAppen wat af en o ja, soms bellen we er ook nog mee! Maar heb je er wel eens aan gedacht om je smartphone te gebruiken voor sportieve activiteiten? Wij hebben een aantal leuke, gratis fitness apps voor je geselecteerd.

fitness apps

Strava Cycling

Strava Cycling
Zit jij graag op de fiets? Neem je smartphone mee en registreer je rit met de Strava Cycling app. De app houdt afstanden, rittijden, snelheid en nog veel meer bij! Dankzij de GPS op je telefoon kun je zelfs op een kaart zien welke route je hebt gefietst. Meer leuke functies zijn o.a. maandelijkse statistieken, de mogelijkheid om je vooruitgang te controleren en zelfs het vergelijken van je prestaties met anderen die de app gebruiken. De Strava Cycling app is verkrijgbaar voor de iPhone, Ipod Touch en iPad met iOS 4.0 of nieuwer en voor Android telefoons.

fitness apps

Nike Training Club

Nike Training Club
Ben je op zoek naar trainingen die al voor je zijn uitgestippeld? Deze app van Nike biedt geweldige trainingen om uit te kiezen, afhankelijk van je fitness niveau en doelstellingen. Wil je een paar pondjes kwijt, je lichaam meer stroomlijnen of kracht opbouwen? Met catchy trainingsnamen als ‘Mean Machine’ en ‘The Heartbreaker’, een eenvoudig te navigeren lijst met oefeningen en foto’s en video’s om ervoor te zorgen dat je de oefeningen goed uitvoert, is dit een must-download app! Nike Training Club is verkrijgbaar voor de iPhone, Ipod Touch en iPad met iOS 4.0 of nieuwer.

fitness apps

Fitness Pro

Fitness Pro
Of je nou op zoek bent naar nieuwe oefeningen of een manier zoekt om de oefeningen die je al kent te organiseren, Fitness Pro is een handige app om je daarbij te helpen. Je kunt door meer dan 450 oefeningen bladeren per lichaamsdeel, een foto bekijken van iemand die de oefening uitvoert en de instructies lezen. En dat is nog niet alles. Je kunt sets met het aantal reps (herhalingen) van jouw keuze toevoegen, run logs creëren en statistieken bijhouden. De Fitness Pro app is verkrijgbaar voor de iPhone, Ipod Touch en iPad met iOS 3.0 of nieuwer.

fitness apps

YOGA Free: 250 Poses & Yoga Classes

YOGA Free: 250 Poses & Yoga Classes
Of je nou een doorgewinterde yogini bent of een beginner die graag een aantal eenvoudige bewegingen wil integreren in haar fitnessroutine, deze app is een geweldige manier om yoga te leren en/of bij te houden en jouw eigen programma te bouwen. De app heeft een mooie interface die gemakkelijk in gebruik is en een handige kalender waarop elke dag dat je hebt getraind wordt gemarkeerd met een bloem. Als je op de bloem tikt, kun je de statistieken bekijken. Bovendien geeft de app je elke dag een nieuwe, inspirerende yoga quote. De YOGA Free app is verkrijgbaar voor de iPhone, iPod touch en iPad met iOS 3.1.3 of nieuwer. Vergelijkbaar voor Android telefoons is de Yoga Workout Planner.

fitness apps

Yoga Workout Planner

Zie ook:
BRENG MUZIEK IN DE KINDERWAGEN MET JOOLZ TUNEY!
W HOTELS HEEFT DEUREN W PARIS OPÉRA GEOPEND
GIORGIO ARMANI OPENT WIJNBAR IN TOKIO
NIEUW: FRIDAY NIGHT COCKTAIL @ SENSE BEAUTY & LIFESTYLE

Tags: , , , , , , , , , , ,