robotstofzuiger

Hekel aan stofzuigen? Neem een robotstofzuiger!

Samsung heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de schoonmaakintenties en -gedrag van vrouwen nu het weer lente is en de meeste vrouwen dus last krijgen van schoonmaakkriebels. Daaruit blijkt dat 62 procent van de Nederlandse vrouwen in het voorjaar de behoefte voelt opkomen om het huis extra schoon te maken, maar we geven ons daar toch niet volledig aan over. Hoewel ruim 60 procent van de vrouwen een jaarlijkse grote schoonmaak houdt, doet slechts 1 op de 5 dit in het voorjaar. Ook blijkt dat wij stofzuigen als één van de vervelendste schoonmaakklussen ervaren.

Samsung liet dit onderzoek natuurlijk niet zomaar uitvoeren. Hoewel de meeste onder ons het merk voornamelijk kennen van televisies, camera’s en mobiele telefoons, maken ze ook huishoudelijke apparaten. Dus ook stofzuigers. Maar ja, daar hebben we nou juist zo’n hekel aan. We willen gewoon graag dat het huis netjes is gezogen zodra we thuiskomen uit ons werk. Nou, dat kan!

robotstofzuiger

Samsung robotstofzuiger

Samsung heeft een robotstofzuiger ontwikkeld die de vervelende klus voor je klaart zonder dat jij er nog iets voor hoeft te doen. Zijn naam, SR8980L3K, is niet bepaald sexy, maar wat doet het er toe? Als hij zijn werk maar doet! Dankzij Automatic Dust Detection herkent de robotstofzuiger zelf waar stof ligt. 37 speciale sensoren zorgen ervoor dat hij niet tegen meubels of muren aanrijdt of van de trap valt. Wanneer de stofbak vol is, leegt hij zelf zijn bak en als de accu leeg raakt, zoekt hij zelf zijn oplaadstation op.

Wat wil je nog meer? Terwijl jij op je werk bent of op het terras zit te genieten van een heerlijk rosétje, doet de robotstofzuiger zijn werk en is je huis lekker stofvrij als jij weer thuiskomt!

robotstofzuiger

Samsung robotstofzuiger

Zie ook:
DE VOORDELEN VAN YOGA
DE GROTE VOORJAARSSCHOONMAAK: ZO WORDT HET LEUKER!
KOBO EREADER TOUCH: BOEKENKAST IN ZAKFORMAAT
SHOPPEN MET WEINIG BUDGET
Yvon Jaspers lanceert nieuwe productlijn

Tags: , , ,