lente

YAY! De lente is officieel van start gegaan! En hoewel het nog vrij koud is buiten, hebben de eerste zonnestraaltjes zich al wel laten zien en zijn we volop aan het genieten van de leukste trends van dit seizoen. Benieuwd naar welke dat zijn? Lees het hier!

De lente is ons favoriete seizoen. Na de koude winter, mogen we eindelijk weer wat luchtige kleding dragen en kan je je zonnebril weer opzetten! Daarbij zijn er dit seizoen een paar fantastische trends waar wij maar al te graag aan meedoen. De fashion trends zullen jou misschien het meeste opvallen, maar de haartrends, foodtrends en interieurtrends zijn ook zeer noemenswaardig! En wat zijn ze leeeeuk!

lente gifje

 

Wat gaan we deze lente dragen?

 1. Off shoulder topjes! 

Een rokjesdag zit er voorlopig nog niet in, maar er is deze lente een andere manier to show that skin! Off shoulder topjes zijn helemaal on trend en zul je bij de meeste kledingcollecties dan ook tegenkomen. Wij zijn erg blij met deze trend, want in tegendeel tot de croptops van vorige zomer, zijn de off shoulder tops enorm elegant en vrouwelijk. Hierdoor kun je de trend ook dragen op je werk of school! Zo’n top kan dus echt niet ontbreken in jouw garderobe!

lentetrends

 

#2. White sneakers everywhere!

De zwarte enkellaarsjes mogen langzaam weer terug in de kast en de luchtige schoenen eruit! De allergrootste trend die zich heeft geïnfiltreerd in de modewerld is de witte sneakers. Met de Adidas Superstar sneaker op nummer één en de Adidas Stan Smith zeer kort daarachter, is de witte sneaker niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit exemplaar van het kledingmerk Glamorous, te shoppen bij SevenBien Fashion vonden wij zó vet, dat ‘ie hier wel een plaatsje verdient: (je kunt ‘em shoppen door op de foto te klikken).

lente sevenbien witte sneakers

 

Welke kapsels gaan we zien?

3. Opal Hair

We moesten in het begin nog een beetje wennen aan deze haarkleur, maar inmiddels zijn we fan! De regenboogkleurtjes zijn super vrolijk en hartstikke gewaagd! Opal Haar is een platinablonde ondergrond met vervolgens zachte pastelkleuren in koele, zilveren tinten erdoor geverfd. Ze zeggen zelfs dat je haar gaat glinsteren wanneer je in verschillende lichten loopt. Awesome.

blog-haar-trends-2016

 

Wat gaan we eten en drinken?

4. Van de straat

De foodtrucks zijn niet meer weg te denken bij grote festivals. Eígenlijk is dit nu al geen trend meer, omdat het als vanzelfsprekend wordt gezien. Wél zien we vanaf dit jaar dat steden vergunningen afgeven aan blijvende foodtrucks op straat. De hoofdstad is er inmiddels al aan begonnen. Wij krijgen bij de mobiele eettenten een beetje the american-feeling. We love it!

foodtruck trend

 

5. Selfmade Lemonade

‘Doe maar een colaatje light’ is níet waar we naar vragen deze lente. Tegenwoordig zien we namelijk steeds vaker home-made-lemonades op het menu staan. Een colaatje is soort van ordinair, de limonade is sexy. Wie had dat ooit gedacht. Reken maar dat deze trend zich nog even doorzet naar de zomer trouwens! Dus begin maar vast met limonade drinken!

dranktrends-2016

Hoe gaat ons huisje eruitzien?

6. Poeder pastellen

Pastellen en ‘nude’-kleuren zijn helemaal hip, niet alleen in de mode, maar óók in interieur. Met de zachte kleurtjes zoals babyroze, lichtblauw en zachtmint kun je alle kanten op, maar één ding wordt het in ieder geval: erg romantisch. Tip: weet je wat erg mooi staat bij deze zachte kleuren? Okergoud! En die kleur is trouwens ook nog eens uitgeroepen tot de interieurkleur van het jaar!

interieur trend 2016

Tags: , , , , , , ,