Het nieuwe daten: Uit eten met onbekenden

Het nieuwe daten: Uit eten met onbekenden

Een nieuw jaar, tijd voor het nieuwe daten: Uit eten met onbekenden is een andere manier om een potentiële partner of nieuwe vrienden te leren kennen. Speeddaten, daten in het donker en singles feesten; er zijn nogal wat manieren om als single aan de man of vrouw te komen. Blynders is het nieuwe initiatief in de bijzondere wereld van daten. Zoals ze het zelf zeggen: avontuurlijk en eigenzinnig uit eten gaan met iemand die je nog nooit eerder hebt ontmoet.

Blynders geeft je de mogelijkheid om iedere maand mee te doen aan Blynding. Uit eten gaan met iemand met wie je nog nooit eerder aan tafel zat, samen genieten van een goed glas, een goed restaurant en nieuwe impulsen opdoen. Hoe het werkt? Eigenlijk vrij simpel: als ‘Blynder’ schrijf je je in voor een Blynding, waarbij je een voorkeur aangeeft voor regio en tijd. Blynders.com deelt je vervolgens in voor een Blynding in een van de bijzondere door Blynders geselecteerde restaurants. Op de avond zelf ontdek je dan pas wie je tafelgenoot is. Spannend is het nieuwe daten zeker, maar ach, een mens moet toch eten en dan kun je maar beter het nuttige met het aangename verenigen, toch?

Natuurlijk kom je niet zomaar bij een willekeurig iemand aan tafel te zitten. Blynders maakt wel een match met de door jou aangegeven interesses én de persoon wordt gescreend op ‘echtheid’. De rest van de chemie is echter altijd een verrassing en kan je misschien een nieuwe partner, een leuke vriend of een prima sociaal contact opleveren. Lijkt het nieuwe daten je wat? Kijk dan op Blynders.com.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Roll on by… Comeback van de Roller Skates Trend
Stress Detox Week + Stop Kindermisbruik = Goed begin van 2013!
De Huisvrouwmonologen van Sylvia Witteman in het Theater
Fashion Beauty en Lifestyle Trends 2013 - So HBMEO Trendlist

Tags: , , , , , ,