Jouw unieke kledingstijl op een Jordan tandenborstel? Individual by Jordan

Jouw unieke kledingstijl op een Jordan tandenborstel? Individual by Jordan

Is jouw unieke kledingstijl rijp voor een eigen Jordan tandenborstel? Dan is dit je kans! Voor de ‘Individual’ tandenborstel collectie is Jordan namelijk op zoek naar nieuwe inspiratie. En misschien vinden ze die wel in jouw unieke stijl. Moet je je voorstellen: jouw kledingstijl vertaalt naar een tandenborstel, hoe cool is dat?!

Er zijn heel wat manieren om je unieke kledingstijl aan de wereld te laten zien. We facebooken, instagrammen en pinteresten er lustig op los, maar een daadwerkelijke vertaling van jouw fashionable look in een tastbaar gebruiksvoorwerp, dat is natuurlijk het summum van erkenning! Ook Jordan is altijd op zoek naar een eigen individuele stijl en doet dit al een tijdje met de ‘Individuals’ collectie met 20 unieke design tandenborstels. Voor de collectie van volgend jaar zijn ze op zoek naar nieuwe inspiratie en roepen daarom alle fashionista’s met een geheel eigen stijl op om mee te doen aan de Individuals by Jordan wedstrijd.

Wil je meedoen? Ga dan naar Individualbyjordan.com, upload een foto waarop jouw unieke kledingstijl het best tot zijn recht komt en zorg dat vrienden en familie zoveel mogelijk op je gaan stemmen. Wie weet vertaalt Jordan jouw kledingstijl wel in een unieke tandenborstel die dan straks in alle winkels te koop is! Naast jouw individuele tandenborstel win je ook nog eens een camera! Meedoen kan tot 31 augustus 2012.

Tags: , , ,