LADAK - DESIGN MET EEN ZACKT KANTJE

LADAK - DESIGN MET EEN ZACKT KANTJE

LADAK dekens zijn unieke designdekens gemaakt van gerecycled materiaal. Oude truien, dekens, spijkerbroeken of delen van matrassen, dienen als de basis voor de warme stoere deken. De LADAK dekens worden vervolgens afgewerkt met linten, kant en andere rijke stoffen. De bijzondere combinatie van ruig materiaal met de fijne afwerking maakt de handgemaakte deken een gedurfd en verrassend product.

LADAK staat voor warmte, comfort en bescherming in stijl: zeer sfeervol op de bank, in het bos, bij de picknick of op het terras. Een heerlijke deken om in weg te kruipen. En niet alleen jij krijgt het warm met de LADAK. De ontwerpers Jantien de Wilde en Jane Stroink zorgen ervoor dat 15 % van de opbrengst naar een opvanghuis voor daklozen in Amsterdam gaat. Jij warm, zij warm!

Leuk is dat de ruige LADAK dekens allemaal een eigen naam hebben: elke deken is vernoemd naar een dakloze en/of held. Deze namen, van Arie tot Willem, geven het type ontwerp aan. Maar zoals Arie op maandag ook anders is dan op dinsdag, verschillen alle Arie’s onderling. Wel zo bijzonder.

De LADAK dekens kosten 189,- euro en worden verkocht bij Sissy-Boy Homeland; Amsterdam (KNSM-laan, Utrechtsestraat en Magna Plaza), Laren, Bergen, Utrecht (Oude Gracht), Hoorn, Maastricht en Heemstede. Ook HouseHoldHardWare (Polonceaukade 14 1014 DA Amsterdam) verkoopt de designdekens. Of bestel de LADAK van je keuze gewoon simpel via de website. Houd dan wel rekening met een levertijd van circa 3 weken. www.LADAK.nl

Tags: , , , , , , ,