De zoektocht naar een nieuw interieur kan heel leuk en spannend zijn, als je tenminste weet waar je moet zijn. Helaas ervaren veel mensen het toch anders: tijdrovende tripjes naar woonboulevards, bladeren door stapels tijdschriften, zonder enige vorm van overzicht. Welke stijl komt er nu overeen met je smaak? Welk merk vindt je partner mooi en wat vind jijzelf? Om het zoeken naar een nieuw interieur eindelijk snel, makkelijk en leuk te maken, is de nieuwe website Liever.com in het leven geroepen.

Op Liever.com kun je snel bladeren door grote foto’s van meer dan 250 kwaliteitsmerken, allemaal getagd door professionele stylisten en gekoppeld aan praktische verkoopinformatie van meer dan 5000 woonwinkels in Nederland. Liever.com is dé slimme oplossing voor mensen die weleens verder willen kijken dan het woonwarenhuis om de hoek, voor partners die in overleg hun huis willen inrichten en voor mensen die interieuradvies van professionals willen.

De kracht van deze nieuwe website zit in haar elegante, open ontwerp, waarin snelheid en overzicht voor de gebruiker centraal staan. Liever.com heeft slimme hulpmiddelen om inspiratie op te doen en te delen, ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek naar de behoeftes van de consument. Bezoekers kunnen op basis van hun intuïtie kriskras door de site gaan, zonder overzicht te verliezen; ze kunnen makkelijk resultaten filteren; ze kunnen met één klik favorieten opslaan en delen en nog leuker: ze krijgen dan zelfs automatisch interieuradvies van stylisten.

Het concept van Liever.com zal haar vleugels dit jaar verder uitspreiden door ook het kunstaanbod, designhotelaanbod en designboekenaanbod via dezelfde interface te ontsluiten. Bovendien zal Liever.com vanaf de zomer wisselende exposities van eigentijdse fotocollecties op haar site tonen, op uitnodiging samengesteld door bekende bloggers, art directors en stylisten. Dat belooft wat!

www.Liever.com

Lees ook:
H&M Home Collection
Honey Comb Lamp: Uitvouwbare Japanse designlamp
Opblaasbare designlampen van Puff-Buff
Gevaarlijk design met de Gun Vase van Sam & Jude
Le Clochard – Slapen onder een kartonnen doos
LADAK – Ruige designdekens met een zacht kantje
Le Sack – De vaas die je zelf kunt vormen
Ontwerp je eigen droomfauteuil bij Francine
Stiletto haken – Stylisch je kleding ophangen