rucanor

Met deze tips van Rucanor ga je fit de zomer in

De winter heeft inmiddels plaats gemaakt voor de ontluikende lente. Reden genoeg om in beweging te komen en de zomer fit tegemoet te gaan (voor je het weet is het weer bikiniseizoen). Dus hop-hop: sportschoenen en sportoutfit uit de kast! Rucanor helpt je graag met een paar eenvoudige oefeningen om slank en fit de zomer te beginnen. En voor deze oefeningen hoef je niet eens de deur uit, want je kunt ze heel eenvoudig in je eigen huis uitvoeren.

Verbeter je postuur!
Plaats een gymbal tussen je onderrug en de muur. Adem in en verlaag ondertussen je lichaam door langzaam je heupen en knieën te buigen. Strek je benen vervolgens en ga terug naar de positie waarin je begonnen bent terwijl je ondertussen uitademt. Probeer tijdens deze oefening het gewicht vooral op je hielen te laten rusten.

rucanor

Met deze tips van Rucanor ga je fit de zomer in

Strakke buikspieren?
Ga op een gymbal zitten. Rol vervolgens in de richting van je hoofd totdat je onderrug wordt ondersteund door de bal. Je kunt je armen achter je oren houden of ze gekruist op je borst plaatsen. Beweeg je bovenlichaam omhoog en naar voren terwijl je inademt. Probeer hierbij zoveel mogelijk gebruik te maken van je buikspieren. Beweeg je lichaam vervolgens terug naar de starthouding terwijl je uitademt. Probeer deze oefening 2 x 15 te doen.

rucanor

Met deze tips van Rucanor ga je fit de zomer in

En dit alles doe je natuurlijk in een leuk Rucanor outfitje!

rucanor

Met deze tips van Rucanor ga je fit de zomer in

Zie ook:
TIPS OM GELD TE BESPAREN
HEKEL AAN STOFZUIGEN? NEEM EEN ROBOTSTOFZUIGER!
DE VOORDELEN VAN YOGA
DE GROTE VOORJAARSSCHOONMAAK: ZO WORDT HET LEUKER!
SHOPPEN MET WEINIG BUDGET

Tags: , , , ,