Brief

Moederdag tip: Brief voor je lieve mamma

Het duurt nog even, Moederdag is pas op 13 mei, maar toch willen we je deze tip alvast meegeven voor het geval je om inspiratie verlegen zit… Moederdag is de ultieme dag om je moeder eens  extra lekker in de watten te leggen. Een ontbijtje op bed, een mooie bos rozen, een fijne fles parfum of een ingelijste foto van jezelf; ieder jaar, keer op keer. Maar waarom niet eens een hele originele verrassing? Een Moederdag verrassing die pas echt persoonlijk is?

Misschien nu nog geen trend, maar wij vinden dat dit absoluut een nieuwe trend moet worden… Back to basics, heel simpel, maar oh zo persoonlijk: een handgeschreven brief, maar dan wel anno 2012! Voor een handgeschreven brief smelt je moeder gegarandeerd. Een brief die haar vertelt hoeveel je van haar houdt en hoe je haar liefde en zorgzaamheid weet te waarderen. Eentje die haar even een speciaal momentje geeft, een moment van ware blijdschap wanneer ze de brief openmaakt, een brief die zij voor eeuwig op haar hart kan dragen…

Brief

Moederdag tip: Brief voor je lieve mamma

Een originele brief van ‘Brief voor je Lief’ laat de ouderwetse manier van communiceren weer terugkomen met een moderne twist. Klim in de digitale pen en schrijf een hartverwarmende Moederdag brief voor de allerliefste moeder van de hele wereld: jouw eigen dierbare moeder.

Schrijf voor Moederdag een eigen brief, of kies voor de standaardbrief ‘Mijn moeder is de beste’ als je niet zo’n poëet bent. Verstuur deze met één druk op de knop samen met een leuke foto van jullie, hartjes en een vleugje parfum. Dat ontroerde gezicht van je moeder zodra ze op Moederdag deze oprechte brief leest is goud waard!

Een liefdevolle, handgeschreven brief van Brief voor je Lief is verkrijgbaar vanaf € 2,95 incl. verzendkosten.

Brief

Moederdag tip: Brief voor je lieve mamma

Zie ook in ‘Trends':
NIEUWE LIMITED EDITION FLES VAN ABSOLUT VODKA
DIANE VON FÜRSTENBERG GEEFT COCA-COLA LIGHT FLESJE EEN NIEUW JASJE
NOKIA LUMIA 800 BINNENKORT VERKRIJGBAAR IN WIT
CHAMPAGNEGLAZEN ALS DOUCHEKOP
BVLGARI HOTEL IN LONDEN OPENT IN APRIL

Tags: , , , , ,