Nieuw Nederlands Magzine: F.A.L.L.

Nieuw Nederlands Magzine: F.A.L.L.

Nederland is een nieuw internationaal magazine rijker: F.A.L.L. Dit onafhankelijk gepubliceerde magazine beslaat meer dan 100 pagina’s en brengt de vier werelden van mode, kunst, literatuur en lifestyle op een originele en verrassende manier bij elkaar.

F.A.L.L. staat voor Fashion, Art, Literature & Lifestyle en geeft een vernieuwende en frisse kijk op de internationale moderne creatieve cultuur. Het magazine werkt met nieuw creatief talent zoals ontwerpers, fotografen, kunstenaars, schrijvers, journalisten, modellen en meer. Deze talenten krijgen via F.A.L.L. de kans hun werk aan de wereld te laten zien. Het magazine verschijnt zes keer per jaar met specifieke thema’s als First Glance, A Journey en Reflection. De zes thema’s zijn geïnspireerd op een rode draad die door ieders leven loopt.

De hoofdredacteur en bedenker van F.A.L.L. Magazine is Milou Verbeke. Met haar 24 jaar is ze de jongste hoofdredacteur in de geschiedenis van de Nederlandse Magazines. Tijdens haar studie Literatuurwetenschap begon ze de blog The Words about Fashion, een wereld waar mode en literatuur samen kwamen. Uiteindelijk stopte ze na twee en een half jaar met haar studie om haar droom achterna te gaan: het opzetten van een magazine waar een link wordt gelegd tussen mode, kunst, literatuur en lifestyle én dat een platform biedt aan nieuw talent.

Het eerste nummer van F.A.L.L. toont onder andere een prachtige modeshoot van de Nederlandse acteur, filmmaker en fotograaf Mick de Lint en brengt ook een openhartig interview met de designers achter het jonge Nederlandse mannenkleding label Raafh. Het magazine is verkrijgbaar bij de boekhandel voor 9,95 euro.

Misschien vind je dit ook leuk:

Coca-Cola light en Marc Jacobs onthullen de designs
Meet the Mua Mua Dolls
My Shopping Addiction: Liever een nieuwe Louis Vuitton dan seks?
Roll on by… Comeback van de Roller Skates Trend
Emerald groen is de Trendkleur van 2013
Fashion Beauty en Lifestyle Trends 2013 - So HBMEO Trendlist

Tags: , , , , , ,