PettoGetto - Mode Inspiratie voor je huisdier

PettoGetto - Mode Inspiratie voor je huisdier

Op zoek naar mode inspiratie voor je huisdier? Zoek dan niet verder, maar kijk eerst op PettoGetto. Omdat het natuurlijk morgen, 4 oktober, dierendag is, maar ook omdat we het stiekem toch best een heel leuk initiatief vinden – ik bedoel, kijk maar eens naar die te cute foto’s – willen we je graag voorstellen aan het eerste platform waar huisdieren de kans krijgen om hun favoriete mode items te ‘likken’. Net zoiets als Pinterest, maar dan speciaal voor dogs and cats with style!

Wat je er ook van vindt om je huisdier aan te kleden, het is niet te ontkennen dat het steeds hipper wordt om huisdieren en dan vooral honden te voorzien van een fashion statement. En zoals baasjes soms op hun hond gaan lijken, zijn er ook honden die op de baas willen lijken. Zoals Tarot, de bullterrier van Richard Derks, de oprichter en bedenker van PettoGetto. Als Richard ’s ochtends een douche nam, kauwde Tarot maar wat graag op de Marc Jacobs boots, de Diesel sneakers, het Victor & Rolf jasje en de Hilfiger briefs. Als het maar design was, want de goedkopere basics, daar trok ie z’n neus voor op. Door het duidelijke gevoel voor mode van Tarot was bij Richard al snel het idee geboren om in te haken op deze groeiende trend: huisdieren en mode. Terwijl wij hier in Nederland misschien nog een tikkeltje nuchter zijn, is het in Japan en California heel normaal om je huisdier te voorzien van kleding, accessoires en gadgets. En zoals Richard het zelf verwoord: “Er is hier in Nederland al wel een politieke partij voor dieren. Waarom is fashion voor dieren dan raar?”

Dus, ben jij de trotse eigenaar van een pet with a sense of fashion? Dan is PettoGetto jouw nieuwe mode inspiratie platform. Have fun!

Foto boven via PettoGetto – found by Wout Broekhuizen

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: 

Instagram verslaafd? Tip: HEMA Instagram Fotoboekjes
Leukedingendoen.nl geeft antwoord op de meest gestelde vraag!
Jouw unieke kledingstijl op een Jordan tandenborstel?
Woontip: Dutch Design Chair, betaalbaar stukje design voor je huis!

Tags: , , ,