PUFF-BUFF: OPBLAASBARE DESIGNLAMP

PUFF-BUFF: OPBLAASBARE DESIGNLAMP

Innovatie, verrassing en humor, dat kenmerkt de lichtcollectie van Puff-Buff design, bekend om zijn lichtgewicht objecten met een knipoog. De gehele Puff-Buff collectie is gemaakt van lichtgewicht onderdelen als PVC en aluminium en er zit zelfs een hele collectie opblaasbare designlampen bij!

De opblaasbare lampen van Puff-Buff zijn ontstaan doordat de Poolse ontwerpers Radek Achramowicz en Anna Siedlecka over de hele wereld moesten reizen voor woonbeurzen. Omdat ze geen geld hadden voor een vrachtwagens om hun ontwerpen mee te nemen en alles eigenlijk met de gewone bagage mee moest verzonnen ze deze opblaasbare kroonluchters. Alle Puff-Buff lampen kon gewoon mee in hun rugzak. Met een pompje zijn deze prachtige ontwerpen in een mum van tijd opgepompt.

Alle opblaasbare hang-, vloer- en tafellampen kunnen tegen een stootje. Ondanks hun plastic-look is het ontwerp toch echt geïnspireerd op de natuur, zoals micro-organismen uit de oceaan. Ze zien er vrolijk en verrassend uit en zijn echte eyecatchers voor in uw huis! Je vindt de Puff-Buff lampen onder ander bij A-Konsept en Lilian’s House.

Tags: , , , , , , , , , ,