SHUELLA: NOOIT MET JE HAKKEN DOOR DE PLASSEN

SHUELLA: NOOIT MET JE HAKKEN DOOR DE PLASSEN

Nu de zomer definitief plaats heeft gemaakt voor de herfst, ontkom je niet aan de Hollandse stortbuien. Af en toe moet je door de diepste plassen om op je plaats van bestemming aan te komen en daar gáán dan je mooie, gloednieuwe killer heels! Dat is nu voorgoed verleden tijd met de Shuella, kleurrijke sleeves zodat je schoenen niets merken van het gure Hollandse weer.

De Shuella is eigenlijk een soort parapluutje (umbrella) voor je schoen (shoe) en is ontworpen door Rebecca Miller. Rebecca raakte nogal gefrustreerd van het feit dat er niets functioneels was, wat er óók nog eens leuk zag, om haar schoenen te beschermen tegen regen of ander slecht weer. Ze besloot om zelf iets fashionables te ontwerpen en de Shuella is het resultaat. Een trendy, superhandig en kwalitatief goed product dat ook nog eens makkelijk mee te nemen is in iedere handtas. Je doet de sleeves over je schoenen aan en deze zijn sterk genoeg om zelfs je stiletto’s te verdragen.

De Shuella is verkrijgbaar in de kleuren klassiek zwart, flashy yellow, appeltjes groen en suikerspinroze. De fashionable schoenhoesjes zijn voor 35,90 te koop in de Shuella-webshop.
Don’t let the weather ruin your shoes again!