Televisie Tip: Here Comes Honey Boo Boo

Televisie Tip: Here Comes Honey Boo Boo

Hou je vast, Here Comes Honey Boo Boo! Voor iedereen die niet weet waar we het over hebben, Honey Boo Boo is dé YouTube sensatie uit Amerika. Honey Boo Boo die in werkelijkheid Alana Thompson heet, is een ware beroemdheid geworden door haar deelname aan de TLC serie ‘Toddlers & Tiara’s’. Door uitspraken als ‘A dolla makes me holla Honey Boo Boo’ en ‘Those other girls must be crazy if they they’re gonna beat me Honey Boo Boo child!’ scoorde Alana miljoenen YouTube-hits en wist ze bovendien veel aandacht te trekken van media wereldwijd. Alle reden voor TLC om Alana en haar familie een eigen serie te geven. Een doorslaand succes in Amerika; Honey Boo Boo wist meer kijkers te trekken dan de uitzending van de conventie van de Republikeinse politieke partij. Here Comes Honey Boo Boo wordt door TLC uitgezonden vanaf dinsdag 1 januari.

In ‘Here Comes Honey Boo Boo’ zien we wat Alana allemaal uitvoert in thuisstad McIntyre, Georgia. Samen met moeder June, vader Mike en zusjes Anna, Jessica en Lauryn leidt Honey Boo Boo op zijn zachtst gezegd een uitzonderlijk leven. In de eerste aflevering zien we hoe de hele familie meedoet aan de jaarlijkse Summer Redneck Games. Vol overgave stort Alana zich in de modder en richt ze zich op de felbegeerde titel van ‘Queen of the Mud Pit’. Ook de rest van het seizoen staat garant voor fascinerend vermaak. Met varkentje Glitzy als huisdier, een moeder die werkelijk alles doet om geld te besparen en originele familiespelletjes als ‘Guess Whose Breath?’, levert ‘Here Comes Honey Boo Boo’ ons een kijkje in het leven van een familie die zijn gelijke niet kent.

De populariteit van Honey Boo Boo in Amerika kent geen grenzen. Werkelijk elke Amerikaan kent deze kleine diva. De parodieën op Honey Boo Boo zijn ontelbaar, haar naam duikt op in bekende series zoals South Park, Miley Cyrus is een groot fan en zelfs President Obama noemde haar in een speech. Bekijk het hilarische filmpje hieronder maar:

Ben jij klaar voor Honey Boo Boo? Zorg in ieder geval dat je de eerste aflevering niet mist:
dinsdag 1 januari, vanaf 21.00 uur bij TLC! “You’d better redneckognize!”

Tags: , , , ,