Vogue Fashion Night Out - Vogue Cover September

Vogue Fashion's Night Out - Vogue Cover September

Vogue Fashion’s Night Out is internationaal al een begrip en op donderdag 13 september zal dit mode evenement dan ook eindelijk haar debuut maken in Amsterdam. Het belooft een groot mode spektakel te worden, waar naast de Bijenkorf ruim 70 winkels aan meedoen uit de PC Hooftstraat en de van Baerlestraat. Wil je er bij aanwezig zijn, zorg dan dat je het september nummer van Vogue in je bezit hebt, want dat is je persoonlijke uitnodiging. We geven je alvast een klein voorproefje van wat je op deze eerste Vogue Fashion’s Night Out in Amsterdam kunt beleven:

Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom bij Claudia Sträter om onder het genot van een glaasje bubbels het verhaal achter de nieuwe wintercollectie te beluisteren. Ook kun je jezelf op de cover laten zetten door fashion fotograaf otto van der Toorn en Roland Reinders.

Bij Roberto Botticelli zorgen levende etalagepoppen en een dj voor een feestje, tevens ontvang je 10% korting op je eventuele aankoop.

Bij Mulberry krijgen bezoekers een speciale metallic manicure met folie nagellak in het thema van de herfst/winter collectie ‘Where the wild things play’.

De Bijenkorf staat de hele avond in het teken van FNO met een fashion show, een exclusieve screening van fashion docu ‘Diana Vreeland: The eye has to travel’, kans op een trenchcoat van Burberry en een vintage pop-up shop met merken van Balenciaga tot Balmain. Ook kun je vanaf 19.00 uur een door Piet Paris gesigneerd boek scoren op de woonafdeling.

Chanel ontwikkelde speciaal voor FNO ‘Les Twin-Sets de Chanel’, een make-up setje bestaande uit een lipstick en nagellak dat alleen in de boetiek te koop is.

Vogue’s fashion editor Marije Goekoop selecteert bij Filippa K in de P.C. Hooftstraat en de Bijenkorf haar 10 favoriete picks.

Bij Azzurro treedt Candy Dulfer speciaal voor FNO op, even verderop is er bij Azzurro Due een magic wheel of fashion met fantastische modeprijzen.

In de nieuwe Michael Kors boetiek zijn de drie limited edition items te koop die de ontwerper voor Vogue Fashion’s Night Out ontwikkelde, gebaseerd op de aviator, zijn favoriete zonnebril.

Bij Gant legt Vogue’s street style fotograaf Jeannette Huisman bezoekers in Boston Style vast op hun eigen Vogue-cover.

Gassan Diamonds trakteert op cocktails, een DJ, live modelling met juwelen en de primeur van de ‘Gassan by Danie’ collectie.

Vogue’s beauty director Karen van Ede heeft met senior make-up artist Saray Verlinden een prachtige herfstlook samengesteld bij Inglot Cosmetics, die natuurlijk te testen is.

Bij The People Of The Labyrinths is het speciaal voor Vogue Fashion’s Night Out handgeverfde T-shirt te koop, in een beperkte oplage van 100 stuks.

Tommy Hilfiger biedt de mogelijkheid om een speciaal geselecteerd item te laten personaliseren of customizen.

De winkels in de P.C. Hooftstraat zullen tot 22:00 uur geopend zijn en De Bijenkorf tot 23:00 uur.

Tags: ,