Win een Libresse WKTF T-Shirt

Win een Libresse WKTF T-Shirt

Libresse begrijpt vrouwen als geen ander, vandaar dat ze ‘We know the feeling’ als slogan hebben gekozen voor hun nieuwe campagnes. Of het nu gaat over dagelijkse zekerheid met inlegkruisjes, of het doorkomen van die vervelende dagen in de maand, wanneer je ongesteld bent; Libresse wil je inspireren en kracht geven op de momenten dat je dat het hardst nodig hebt!

De nieuwe ‘We know the feeling’ campagnes worden niet alleen ondersteund met nieuwe verpakkingen, maar ook met nieuwe producten. Zo zijn de Libresse inlegkruisjes voorzien van een nieuwe toplaag die zorgt voor meer zachtheid en comfort. Hierdoor voel je je de hele dag fris en comfortabel. Ook prettig, de pakjes zijn makkelijker te openen, klinkt misschien niet zo belangrijk, maar wij vrouwen weten allemaal dat je niet zit te wachten op het prutsen met een verpakking, als de nood aan de man is. ‘We know the feeling!’

Zo’n andere ‘feeling’ die elke vrouw bekend in de oren klinkt, is de enorme trek in zoetigheid als je ongesteld bent. Of dat je zomaar zonder reden enorm emotioneel kunt reageren. De meest bekende ‘ongestelde’ gemoedstoestanden van de vrouw zijn Feeling hungry (hongerig), Feeling furious (boos), Feeling tearful (emotioneel), Feel like laughing (in een lachbui uitbarsten), Feeling energetic (vol energie) of Feeling clumsy (onhandig). Wil jij jouw ‘mood’ met ons delen, dan maak je kans op een uniek limited edition Libresse T-shirt met de tekst WKTF. Wil jij kans maken op zo’n uniek Libresse T-shirt, stuur dan voor 30 april een mail naar redactie@mixitup.nl en vertel ons welke van de ‘Feelings’ bij jouw centraal staat als je ongesteld bent.

Meer weten? Kijk dan op www.libresse.nl of ga voor persoonlijk advies en tips & tricks naar de libresse facebook pagina.

Tags: , , , , ,