Glam Rock Win Aktie

Glam Rock Win Aktie

*** De winnares is inmiddels bekend !!! ***

Win Aktie: Met Glam Rock is Nederland een uniek horlogemerk rijker. De Glam Rock horloges, die in een handomdraai helemaal kunnen worden omgebouwd naar je eigen smaak en stijl, zijn in Amerika, Azië en Italië al een groot succes. Regelmatig worden Glam Rock horloges gespot om de polsen van celebrities op de hipste evenementen en ‘glamour parties’ over de hele wereld. Kim Kardashian, Britney Spears en Fergie zijn gezien met een exemplaar en Oprah noemt het zelfs haar favoriete horlogemerk. En wij mogen zo’n geweldig design horloge – met extra case covers – weggeven!

Met een design horloge van Glam Rock heb je niet alleen een Swiss made klokje om je pols, door het unieke gepatenteerde veranderingsysteem kun je ook oneindig wisselen van look. De banden en de case covers (de ringen om de wijzerplaat) kunnen heel eenvoudig worden aangepast aan je outfit, stemming of aan de gelegenheid van het moment. Of je nu gaat voor een sportieve uitstraling, of een glamour look: het horloge verandert eenvoudig mee. En er is nogal wat keus: naast alle verschillende horlogemodellen zijn ook de case covers en banden verkrijgbaar in veel verschillende looks. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten leer, zoals kalfsleer, lakleer, python, alligator en handgeweven leer. Maar ook metalen in de kleuren goud, rosé of edelstaal en zelfs technisch zijde vind je terug in de collecties.  Er zijn 4 verschillende Glam Rock collecties met allen een eigen stijl en prijsklasse;
De Miami (vanaf €895), Aqua Rock (vanaf €525), SOBE (vanaf €495) en de Miami Beach (vanaf €295). Daarnaast zijn sommige modellen ook in een zeer exclusieve diamond uitvoering verkrijgbaar (vanaf €995).

WIN een Glam Rock SOBE

WIN een Glam Rock SOBE

Wij hebben een geweldig exemplaar uit de SOBE collectie voor je uitgezocht, waarbij je ook nog twee case covers cadeau krijgt. Een design horloge waar je heel wat hebberige blikken mee zult scoren!

Kans maken op deze fantastische prijs is simpel. Ga naar onze facebook en ‘Like us’ ! Uit alle reacties tussen 18 januari 2012 en 18 februari 2012 kiezen we één winnaar die we blij maken met dit unieke Glam Rock horloge.

Wil je meer zien? De Glam Rock collecties zijn verkrijgbaar bij een select aantal juwelierszaken en in de Bijenkorf (Diamond Point). Of neem een kijkje op www.glamrockwatches.com om je te verlekkeren aan al het moois!

Glam-Rock-Win-Aktie-Facebook

Glam-Rock-Win-Aktie-Facebook

Tags: , ,