Skechers Win Aktie

Skechers Win Aktie

Win Aktie : Sleehakken van Skechers! Denk jij bij Skechers nog steeds aan shape-up gympen en kinderschoenen? Dan hebben we nieuws voor je. Skechers heeft namelijk een geweldige collectie zomerschoenen met fashionable sandalen, slippertjes én sleehakken; onze favoriet voor komend seizoen.

Sleehakken zijn deze zomer meer dan hot! Of je nu een spijkerbroeken type bent, of meer van de rokjes, shortjes en zwierige jurkjes, met een paar sleehakken geef je elke outfit een ultravrouwelijke én zomerse touch. Het fijne van sleehakken vinden wij, dat ze je benen prachtig lang maken, maar dat je op die hoge hakken toch super comfortabel loopt. En schoenenmerk Skechers weet als geen ander comfort met trends te combineren! Wij zijn gek van het jaren ’70 thema en de Skechers zomercollectie past daar perfect bij. Mooie details zoals stoere studs, riempjes en suède kwastjes, evenals het gebruik van kurk en gevlochten raffia, geven de collectie net dat tikkeltje extra. Naast opvallende kleuren zoals rood geel en groen, zijn er ook neutrale tinten zoals bruin, crème en camel voor een knipoog naar de Safari chique look.

Skechers Win Aktie

Skechers Win Aktie

Een must-have deze zomer is de  ‘strappy’ sleehak met  brede gekruiste banden. Perfect als je niet alleen een hoge sleehak wilt, maar er ook de hele dag comfortabel op wilt lopen. Skechers heeft dit trendy model in verschillende opvallende kleuren, zoals rood en oranje, maar wij hebben gekozen voor zwart dat vrijwel overal bij past. En we mogen maar liefst 5 paar van deze trendy sleehakken verloten! Wil jij er klaar voor zijn als straks het eerste lentezonnetje doorbreekt? Lak dan alvast je teennagels en doe mee!

Kans maken op deze trendy sleehakken is simpel. Ga naar onze facebook, ‘Like us’ en laat een reactie achter!  En vergeet niet om je schoenmaat te vermelden! Uit alle reacties tussen 5 maart 2012 en 5 april 2012 kiezen we 5 winnaars die we blij maken met deze zomerse sleehakken van Skechers.

Meer van Skechers zien? Neem dan eens een kijkje op de Skechers facebook pagina.

Tags: , , , , , ,