vestival

Deze week moet je luisteren naar radiozender FunX, want ze delen kaartjes uit voor muziekfestival Vestival! Alle R&B en Hip Hop liefhebbers opgelet: dit urban festival mag je niet missen! 

Als je een beetje van urban muziek houdt, dan wil je met headliners als Ne-Yo, Kid Ink en Jeremih écht bij Vestival zijn. Helaas zijn de kaartjes vrij prijzig en gaat de verkoop keihard, maar gelukkig heeft FunX nog wat kaarten weten te bemachtigen. Deze hele week deelt de radiozender de tickets uit, dus tune in!

Hoe win je kaarten?

Op de radio zal je iedere dag vragen (m.b.t. Vestival) voorbij horen komen waarop jij het juiste antwoord moet geven via de FunX-app. Wanneer jij het goede antwoord hebt gegeven, heb je kans dat FunX jou belt in de uitzending. Lucky you, want dan heb je 2 kaartjes bemachtigd!

Op de website van FunX kun je ook meedoen aan de actie, door het formulier in te vullen en de vraag ‘In welke stad vond Vestival in 2015 plaats’? (Den Haag!).

funx vestival win

Over Vestival

Zondag 4 september vindt Vestival 2016 plaats in de Arena Park Amsterdam. Het is het grootste urban muziekfestival in Nederland, dus alle R&B en/of Hip Hop liefhebbers willen hier gegarandeerd bij zijn.

De line-up is ieder jaar weer erg hoogstaand. Vorig jaar kon je losgaan op de mainact van Chris Brown en het jaar ervoor vielen de meisjes flauw bij Trey Songz. Dit jaar staat Ne-Yo op de mainstage en we moeten zeggen: we kunnen niet wachten op nummers als So Sick, Because of You, Closer en Beautiful Monster.

Ne-Yo is natuurlijk niet de enige, want Kid Ink, Jeremih, Gradur, Two Crooks en Eric Bellinger staan op op de mainstage. Binnenkort belooft Vestival meer artiesten aan te kondigen.

Naast de mainstage, heeft dit vestival ook een flashback stage waar je kunt genieten van de old school R&B-deuntjes uit de 90s en 00s. Verder is er een dutch stage, waar live acts en DJ’s van eigen bodem de hele dag R&B, Dancehall, Hip Hop, Trap, Moombahton en Latin draaien.

Line-up tot nu toe:
Mainstage: Ne-Yo, Kid Ink, Jeremih, Gradur, Two Crooks en Eric Bellinger.
Flashback Stage: Blackstreet (ook wel bekend van No Diggity) en Donell Jones.
Dutch Stage: nog niet bekend.

Datum: 4 september
Locatie: Arena Park Amsterdam
Kosten: €64,-. Per maand stijgt dit bedrag.

Tags: , , , , , ,