Winactie - Are You Swedish?

Winactie - Are You Swedish?

We hebben op MIX It Up weer een winactie voor je, een coole winactie zelfs, want we mogen van Are You Swedish? een aantal Cool Sports items weggeven!

We vertelden je een paar weken geleden al over de The Cool Sports Collection van Are You Swedish? Een luxe en sportieve collectie om stylishly datgene te laten doen waar je goed in bent: Work, play and… sport! Een collectie die geen regels en geen seizoenen kent, maar die er gewoon is voor cool brains. Like us!

Dat er heel wat goeds uit Zweden komt, moge duidelijk zijn.  Are You Swedish? staat voor urban, sophisticated street style. De naam is een vraag en een compliment in één en daar wil toch iedere hipster mee gezien worden? Precies! Grijp dus nu je kans en scoor die geweldige March hoodie, of maak kans op één van de vijf coole sportsbags. Meedoen is super simpel, het enige wat je moet doen is zowel onze Facebook pagina als die van Are You Swedish?  te liken en je maakt automatisch kans op deze Cool Sports items!

Winactie - Are You Swedish? Cool Sports items!

Winactie - Are You Swedish? Cool Sports items!

Meer zien? Ga dan naar www.areyouswedish-shop.com of lees ons artikel over de lancering van Are You Swedish? The Cool Sports Collection.


Benieuwd naar meer winacties op MIX It Up? Ga dan naar: 

WINACTIE Rocking Fornarina: win een limited edition fotoboek
Winactie: Win een Verrassingspakket van Dalani Home & Living

Tags: , ,