diesel

Diesel eyewear spring/summer 2012

Het voorjaar is in aantocht! Nog 20 dagen en dan mogen we officieel de lente verwelkomen. Nu hopen dat de lente ook gelijk komt met veel, heel veel zonneschijn zodat we alle reden hebben om een heerlijk nieuwe zonnebril te shoppen. Misschien wel één van deze zonnebrillen uit de spring/summer 2012 collectie van Diesel!

diesel

Diesel spring/summer 2012 Love Bug

LOVE BUG – It’s the world that makes love go round
Geïnspireerd op iconische vormen uit de jaren ‘60, vervolmaakt dit oversized montuur met een lichtgewicht frame en psychedelische lenzen iedere zomerse look, op elk tijdstip van de dag. Een onmiskenbare eyecatcher.

diesel

Diesel spring/summer 2012 Flirtini

FLIRTINI – touch, but not too much
Een zonnebril die voor zich spreekt. ‘Romance meets glamour’ in dit acetaat montuur in verleidelijke kleuren zoals zwart en Havana voor een klassiekere touch. Of ga je liever voor de kaki en petroleum variant, voor een modernere look?

diesel

Diesel spring/summer 2012 Double Trouble

DOUBLE TROUBLE – Two wrongs make a right
Mannelijk versus vrouwelijk, vintage doch military, mat en tevens glossy. Dat is de ‘Double Trouble’. De zwart met blauwe variant is overduidelijk bedoeld voor mannen, de ivoor- en pertroleumkleurige daarentegen heeft een echte vrouwelijke insteek.

Zie ook:
NIEUW IN NEDERLAND: HOLSTER AUSTRALIA
VLIEGER en VANDAM SPRING/SUMMER 2012: GUNS, SKULLS AND POLKA DOTS
DIT IS DE NIEUWE IT-BAG VOOR SPRING/SUMMER 2012: DE DOLCE BAG!
LOUBOUTIN VIERT 20-JARIG BESTAAN MET EEN CAPSULE COLLECTIE
HAUTE HORLOGERIE: JAEGER-LECOULTRE GRANDE REVERSO LADY ULTRA THIN

Tags: , , , ,