Erik & Emilia, hippe brillen & zonnebrillen

Erik & Emilia, hippe brillen & zonnebrillen

Mogen we Erik & Emilia even aan je voorstellen. Dit superhippe brillen en zonnebrillenmerk van het gelijknamige Zweedse designersduo is vanaf nu ook in Nederland en België te verkrijgen. Het concept van Erik & Emilia is al net zo cool als hun geweldige monturen: ze zijn gevestigd in Lapland en noemen de modellen niet naar exotische oorden als Hawaii en Miami, maar naar Zweedse stranden en resorts, zoals Jokkmokk, Kiruna en Åre.

De brillen en zonnebrillen van Erik & Emilia kenmerken zich door typisch Zweedse, vooruitstrevende maar draagbare unisex monturen, waarbij ieder model in verschillende kleuren verkrijgbaar is.
Wij zijn helemaal weg van de brillen die met gewone glazen worden geleverd en als accessoire kunnen worden gedragen. Voor wie het nodig heeft, kunnen er natuurlijk ook glazen op sterkte in gezet worden. De gewone brillen zullen vanaf najaar 2011 te verkrijgen zijn, maar tot die tijd overbruggen we de zomer gewoon met een hippe Erik & Emilia zonnebril.

De verkoopprijzen van de zonnebrillen liggen tussen de € 69 en € 103. Kijk voor verkoopadressen in Nederland op www.areyouswedish.nl.

Op www.eoe-glasses.com/en/ vind je meer informatie en kun je de brillen uitproberen door je eigen foto te uploaden.

Tags: , , , , , ,