SWATCH: JEREMY SCOTT ONTWERPT TWEEDE COLLECTIE

SWATCH: JEREMY SCOTT ONTWERPT TWEEDE COLLECTIE

Goed nieuws voor horlogefreaks: Swatch en Jeremy Scott hebben opnieuw hun design skills gebundeld in een collectie van vijf nieuwe horloges. Karakteristieke, provocerende en trendy ‘Swatches’ met humor, precies zoals we van dat van de modecreaties van de Amerikaanse ontwerper gewend zijn. Met een Swatch created by Jeremy Scott all eyes are on you!

Afgelopen maart ontwierp Jeremy Scott al drie horloges voor Swatch en deze samenwerking wordt dus nu vervolgd met vijf nieuwe geweldige Swatch horloges: Melted Minutes (GZ261), Swatch Portret (SUOZ121), Swatch Punk (GZ251), Double Vision (GZ252) en Hypnotic Heart (MX001S). De laatste heeft een gelimiteerde en genummerde oplage van 777 stuks wereldwijd.

Voor wie nog niet bekend is met dit internationale modefenomeen: Jeremy Scott is een Amerikaanse ontwerper die de geschiedenis van de mode combineert met zijn ironische blik naar de huidige pop-cultuur. Zijn inspiratie haalt hij uit diverse aspecten, dit kan variëren van fastfood tot stripfiguren. Met zijn bekwaam gebruik van prints bevestigt hij zijn talent voor het mengen van de gevoeligheden van Avant-Garde met pop esthetiek in high fashion en street-wear. Hiermee oogst hij niet alleen succes op de catwalk maar biedt hij ook een goede uitbreiding op onze kledingkast. Zijn unieke ontwerpen zorgen voor veel fans, waaronder wereldberoemde popsterren. Ze zijn allemaal in de ban van zijn compromisloze en iconoclastische mode benadering.

De Jeremy Scott Swatches hebben een verkoopadviesprijs variërend van € 45 tot € 290. Kijk voor meer informatie op www.swatch.com.

Tags: , , , , , , ,