Leigh & Luca sjaals

Leigh & Luca sjaals

Graag stellen we je voor aan Leigh & Luca. Dit fashionlabel uit New York maakt sjaals van de mooiste stoffen in prachtige kleurrijke etnische prints. Dé modeaccessoire voor deze zomer.
En niet alleen wij zijn weg van de unieke Leigh & Luca sjaals, ook Mary-Kate & Ashley Olsen, Jennifer Lopez, Rihanna, Cameron Diaz en Naomi Watts worden er regelmatig mee gespot.

Het succesverhaal achter Leigh & Luca begon allemaal in de New Yorkse metro, waar Gillian Leigh en Susann Luca op het idee kwamen van een prachtige lijn met kwalitatief hoogwaardige sjaals. De inspiratie halen de dames uit hun verre reizen naar Afrika en Azië. Etnische en kleurrijke prints zijn dan ook belangrijke kenmerken van Leigh & Luca. Elke sjaal wordt met veel liefde met de hand gemaakt van de beste kwaliteit cashmere, zijde en katoen. Een waar kunstwerkje dat door de royale afmetingen op talloze manieren is te dragen om je outfit in no time een exclusieve en stylish touch te geven.

Dat celebrities weglopen met de prachtige sjaals heeft het merk een flinke boost gegeven. In slechts twee jaar tijd is Leigh & Luca uitgegroeid tot een ware modehit met meer dan 300 verkooppunten over de hele wereld, waaronder de luxe modewarenhuizen Barneys New York, Bergdorf Goodman, Saks Fifth Avenue en Harvey Nichols.

Gelukkig is het voor ons Hollandse fashionista’s nu ook een koud kunstje om aan zo’n unieke Leigh & Luca sjaal te komen. Bestel via Zalando Pemium en je hebt jouw eigen unieke handgemaakte Leigh & Luca binnen 2 tot 3 werkdagen al in huis!

Tags: , , , , , , , , , ,