World Family Ibiza

World Family Ibiza

Er is een nieuw accessoiresmerk in fashionland opgedoken: World Family Ibiza. En als we alleen al naar de naam kijken, weten we nu al dat het veelbelovende accessoires gaat opleveren die vooral in de zomer fijn matchen bij heerlijk ongedwongen outfits. Denk aan zee, strand, zon, terrasjes, vakantie…

World Family Ibiza

World Family Ibiza

World Family Ibiza is meer dan een merk, het is een intentie, een levensfilosofie… Het is een nieuwe manier van mode brengen, gecreëerd en ontworpen uit het hart van de founders Merel en Alok met de steun van hun familie.

World Family Ibiza

World Family Ibiza

De World Family Ibiza collectie bestaat uit 100 procent handgemaakte bijzondere accessoires, zoals tassen, laarzen, riemen en soms ook kleding. Een collectie geboren uit de fusie van ambachtelijke tradities van culturen en stammen van over de hele wereld.

World Family Ibiza

World Family Ibiza

Sinds 14 jaar verzamelt deze familie antieke borduursels, oude panelen en etnisch handwerk van over de hele wereld: creaties van sterke vrouwen uit bergdorpen, inheemse stammen en andere magische plekken met oude tradities. Sommigen van hen hebben nooit de wereld buiten de gemeenschap leren kennen, maar de diverse kleuren, patronen vertonen soms opvallende gelijkenis met handwerk uit andere delen van de wereld. Uiteindelijk is het dus een WORLD FAMILY, een grote familie in deze wereld. Het is het verenigen van een grote familie met het verlangen om de wereld van nu vrolijker, blijer en kleurrijker te maken! See for yourself!

World Family Ibiza

World Family Ibiza

LEES OOK:
RYSTO MOODCASE - MIX & MATCH
VROLIJKE TASSEN EN ACCESSOIRES VAN PAUL FRANK
COLOR UP YOUR WARDROBE WITH IPA-NIMA!

Tags: , , , , , ,