Selected Labels: Online Shopping Hotspot voor Accessoire Addicts

Selected Labels: Online Shopping Hotspot voor Accessoire Addicts

Selected Labels is de webshop die elke accessoire addict in zijn of haar favorietenlijstje moet hebben staan! Accessoires zijn de smaakmakers van je outfit en dat snappen ze bij Selected Labels maar al te goed! Hippe sieraden, coole horloges, mooie tassen en fabulous feelgood kleding, je vindt het allemaal in deze online jewellery heaven!

Dat ze bij Selected Labels gek zijn op mooie accessoires en sieraden is duidelijk. Je vindt er de mooiste must-haves van prachtige merken zoals bijvoorbeeld Buddha to Buddha, Mi Moneda, Blessed Jewelz, Fab., TW Steel en G-Shock. Het team van Selected Labels houdt de trends goed in de gaten en regelmatig wordt er weer een nieuw bijzonder merk aan de collectie toegevoegd. Zo verkopen ze sinds kort ook het hippe accessoirelabel Club Manhattan en kun je er terecht voor de zomerhit van 2011: de Braziliaanse geluksarmbandjes van Jah-Jah Jewels.

Selected Labels doet er alles aan om jou het shoppen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Zo werken ze bijvoorbeeld nauw samen met Jewelz Shop Den Haag, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw favoriete sieraad niet leverbaar is. In de webshop kun je alle sieraden gedetailleerd bekijken met de 360ยบ-view en worden er (binnen Nederland) geen verzendkosten berekend. Elke bestelling ontvangt bovendien een gratis geluksarmbandje. Dus waar wacht je nog op? Ontdek snel al dat moois bij www.SelectedLabels.com!

Tags: , , , , , , , , ,