Lieke voor Aquafresh Extra Stralende Dag

Lieke voor Aquafresh Extra Stralende Dag

Lieke van Lexmond schittert in de Aquafresh campagne voor de nieuwe Aquafresh Extra tandpasta’s. Aquafresh wil met deze nieuwe tandpasta’s niet alleen jou een stralende glimlach bezorgen, maar wil ook iemand uit jouw omgeving trakteren op een extra stralende dag met een persoonlijke videoboodschap van Lieke. Met de speciale App op de Facebookpagina kun je heel eenvoudig een vriend of vriendin verrassen, waarmee je ook nog eens samen kans maakt op mooie prijzen. Zo kan jouw lieve verrassing een jaar lang gratis Aquafresh producten, een meet & greet met Lieke, of Vip kaarten voor een evenement of première opleveren!

Een stralende witte lach is voor Lieke natuurlijk heel belangrijk. “Of ik nu op weg ben naar een tv-opname of een fotoshoot, ik heb altijd een tube tandpasta in mijn tas”, vertelt ze. Dat Aquafresh Lieke van Lexmond heeft gekozen als het gezicht van de Aquafresh Extra tandpasta, snappen wij wel. Niet alleen beschikt ze zelf over een geweldige glimlach, haar uitstraling tovert ook bij anderen een glimlach op het gezicht. Ze hoefde dan ook niet lang na te denken over haar deelname aan de campagne. “De gedachte achter de campagne past helemaal bij mij. Ik hou ervan om andere mensen te laten glimlachen. Wat is er nou leuker dan iemand die het verdient een stralende glimlach bezorgen?”

Wil jij dus samen met Lieke iemand die je dierbaar is een extra stralende dag toewensen? Ga dan snel naar de Facebookpagina en doe mee!

Tags: , , , , ,