Gigi Ravelli

Gigi Ravelli

Actrice Gigi Ravelli roept alle vrouwen van Nederland op om op 8 december te protesteren tegen het helaas veel voorkomende mannenprobleem: keihard en vet haar waar teveel gel in zit. Wil jij je ook hard maken voor een wereld waarin we weer zorgeloos onze handen door ‘zijn’ haren kunnen halen? Voeg je dan op donderdag 8 december om 13.00 uur bij de rest van het demonstrerende vrouwelijk schoon op het Binnenwegplein in Rotterdam en maak een vuist tegen vies mannenhaar!

Wij vrouwen kennen ze allemaal wel: de mannen die denken dat ze met hun keiharde gel of waxkapsel punten scoren bij de vrouwen. Onterecht gedacht, want uit een onderzoek van Axe blijkt dat bijna 80% van de vrouwen keihard en vet haar waar teveel gel in zit een enorme afknapper vindt.
Vooral gel blijkt hierbij de boosdoener, terwijl vrouwen graag zacht haar zien bij mannen. De schokkende realiteit is echter dat 70% van de mannen aangeeft dat ze hun haar er zelf wél leuk vinden uitzien als ze gel gebruiken.

De frustratie van Gigi over de dramatische gesteldheid van het haar van de Nederlandse man liet ze afgelopen weekend al blijken op Youtube. In het filmpje hieronder steekt ze haar ongezouten mening niet onder stoelen of banken:

Natuurlijk komt deze actie niet uit de lucht vallen. Axe lanceert namelijk dit najaar een revolutionaire haarlijn die speciaal is ontwikkeld om elk soort mannenhaar te veranderen in een vrouwenmagneet. Wij zijn benieuwd!

Tags: , ,