Coca-Cola & Mark Ronson

Coca-Cola & Mark Ronson

Move to the Beat met Coca-Cola deze zomer! Met de Olympische Spelen in volle gang, kan deze zomer niet sportiever worden, maar wel leuker! Want hoe hou je het sporten beter vol en wordt het zelfs nog leuker om te doen? Met muziek natuurlijk! Coca-Cola vindt dit ook en daarom hebben ze hun Facebook pagina helemaal in het teken gezet van Beats & Sports.

Wellicht heb je tijdens de reclame blokken het nummer Anywhere in the World van Coca-Cola al voorbij horen komen. Mark Ronson, bekend van zijn samenwerking met Amy Winehouse nam deze track samen met Katy B. op, waarbij ze gebruik hebben gemaakt van de ‘sportgeluiden’ van vijf topatleten. Dit resulteerde in het nummer Anywhere in the World, het anthem voor de Olympische Spelen van 2012.

Kun jij dit aanstekelijke nummer ook niet uit je hoofd krijgen, zodra je het hebt gehoord? Dan is de Create my Beat app op Facebook, waarmee je je eigen versie van Anywhere in the World kunt maken, echt wat voor jou! Daarnaast organiseert Coca-Cola elke week prijsvragen waarmee je geweldige prijzen kunt winnen. Need we say more? Ga snel naar Coca-Cola op Facebook en Move to the Beat!

Check hieronder de video van Anywhere in the World:

Tags: , , , , , ,