Hoe vier je de zomer het best? Een zwoele zomermiddag en avond is pas echt compleet met vrienden en familie, goede gesprekken, muziek en natuurlijk lekker eten! Wij hebben Sabra Mezze ontdekt, een authentieke houmous waarmee genieten van het leven wel heel erg lekker wordt!

De houmous van Sabra Mezze is een rijke en romige vegetarische dip, gemaakt van vers bereide kikkererwten, geroosterde sesampasta en een heerlijke mix van traditionele specerijen uit het Midden-Oosten. Daar in het Midden-Oosten en overigens ook in de landen rond de Middelandse Zee, maakt houmous al eeuwenlang deel uit van de dagelijkse maaltijden. Niet zo gek, naast de verrukkelijke smaak is deze dip ook nog eens heel gezond, bevat het veel eiwitten en weinig verzadigde vetten en zijn de variaties eindeloos. Maak van een gezellige zomerborrel een echte summer party met een mooie schaal waarop je verschillende bakjes houmous combineert met Turks brood en vers gesneden groente. Zo tover je jouw Hollandse balkonnetje of tuin in no-time om in een oase van smaak. Sabra heeft naast 5 verschillende smaken houmous (Classic, Pikant, Fijne Kruiden, Knoflook en Arabia) ook nog bijzondere tehina’s en een heerlijke augerginesalade in haar assortiment. Gewoon te koop in de Oerhollandse supermarkt!

Heb je al zin gekregen om het eens te proeven? Dan hebben we een leuke tip voor je! Sabra Mezze trekt deze zomer namelijk langs de kust met de Sabra Oase. Geniet samen met je vrienden van strand, zon en heerlijke Sabra houmous. Op de facebookpagina kun je zien waar de Sabra Oase binnenkort te vinden is. Nog leuker: als je de puzzel op de Sabra facebookpagina oplost, maak je kans op een compleet verzorgde Sabra Summer Party voor jou en 50 (!) vrienden, of een van de andere zonnige prijzen.

Bekijk het filmpje hieronder voor een leuk voorproefje: