Shoppen met heel veel korting bij V&D Prijzencircus en Win een reis naar NY!

Shoppen met heel veel korting bij V&D Prijzencircus en Win een reis naar NY!

Wat is er leuker dan shoppen? Shoppen met korting! Daarom zijn wij gek op het Prijzencircus bij V&D, want terwijl in alle andere winkels de Sale alleen nog bestaat uit last season leftovers, kun je vanaf 27 september bij V&D terecht voor de nieuwste mode van de beste merken voor hele fijne prijzen. Wat dacht je van broeken en blazers in alle kleuren vanaf 19 euro! Daar kun je lekker je herfstgarderobe mee aanvullen! Maar ook als je nog een warme winterjas zoekt, of gewoon jezelf wilt verwennen met nieuwe laarsjes of een mooie leren tas, moet je echt even de Prijzencircus folder checken. Oh ja, een tip voor iedereen die net als wij gek is op de make-up van Sephora: tijdens het Prijzencircus is het drie halen en maar een tientje betalen!

Ben je benieuwd naar alle aanbiedingen? Bekijk dan hier de digitale folder. En heb je iets gezien wat je heel graag wilt hebben, dan hoef je echt niet te wachten tot donderdag 27 september, je kunt namelijk alle aanbiedingen nu al online bestellen. Dat scheelt je weer in de rij staan!

Wij hebben alvast een selectie gemaakt van onze favoriete fashion musthaves:

V&D Prijzencircus Fashion Musthaves

V&D Prijzencircus Fashion Musthaves

Kraak de Code en Win een reis naar New York
Nu is shoppen met korting al hartstikke leuk, maar iets winnen is natuurlijk nog veel leuker! Zeker een 4-daagse reis voor twee personen naar New York! Tijdens het Prijzencircus maak je met het spel ‘Kraak de Code’ elke dag kans op het winnen van deze reis of één van de andere gave dagprijzen. Ben jij een echte puzzelaar, dan moet je zeker meedoen. Die reis naar New York laat je toch niet aan je neus voorbij gaan?  Ga snel naar Kraak de Code en doe mee!

Tags: , , ,