Stuur je liefste Amarula Moederdag Wens in en win een reis naar Zuid-Afrika!

Stuur je liefste Amarula Moederdag Wens in en win een reis naar Zuid-Afrika!

Altijd staat ze voor je klaar, dus op Moederdag zorg jij er natuurlijk voor dat je mams zelf eens in de watten gelegd wordt en achterover mag zitten met wat lekkers. Met een glas Amarula bijvoorbeeld, pure verwennerij! Maar deze zachte exotische cream likeur is niet alleen heerlijk om zo te drinken, je kunt er ook een hele bijzondere taart mee maken! Wil je jouw moeder dit jaar echt verrassen? Geef haar dan een fles Amarula en presenteer deze met een zelfgemaakte Amarula Cheesecake. En de verrassing is pas echt compleet als je ook een lieve Amarula Moederdag Wens voor haar achterlaat op de Amarula website; wie weet win je dan als klap op de vuurpijl wel een super-de-luxe 5-sterren verblijf in Zuid-Afrika!

Wat is het geheim van een goede moeder? Simpel: Liefde. En dat is dan ook precies het geheim van Amarula. Als iets met liefde wordt gemaakt dan proef je dat. De Afrikaanse vrouwen die de geurige, smaakvolle marula vrucht oogsten en de goudkleurige touwtjes knopen die de hals van de fles sieren, weten dat ook. Door hun werk voor Amarula zijn zij in staat om hun gezin te onderhouden en hun kinderen een toekomst te geven. Van moeders, voor moeders dus!

Een met zorg uitgekozen, of zelfgemaakt cadeau zegt al heel veel. Maar via Amarula heb je de mogelijkheid om een persoonlijke wens achter te laten voor de liefste en meest bijzondere vrouw in jouw bestaan. Amarula heeft speciaal voor Moederdag de website amarulamoederdag.nl gemaakt. Hierop kan iedereen lieve wensen en berichten voor mams plaatsen, lekkere recepten vinden (ook die van de heerlijke Amarula cheesecake!) en meedoen aan de win actie.

Extra Tip: In de weekenden voor Moederdag staan diverse promotieteams bij slijterijen in de grote steden om Amarula te laten proeven en kun je de cream likeur met korting kopen. Benieuwd wanneer ze bij jou in de buurt zijn? Check het even op amarulamoederdag.nl.

Tags: , , , , ,