rainbow freckles 2

We gaan allemaal vrij ver voor ons uiterlijk, want: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Maar soms duiken er wel érg bizarre beauty trends op, die misschien nét een stapje te ver gaan. We hebben ze niet uitgetest, dat laten we over aan de liefhebbers, maar we hebben ze wél voor je op een rijtje gezet.

(Foto’s: Pinterest).

Gekleurde sproetjes

Ze zeggen dat als je sproetjes hebt, je één van de zeven schoonheden bezit. En dat is niet zo gek, want sproeten zijn fantastisch, maar of we hetzelfde denken over zelf aangebrachte, gekleurde sproetjes, zijn we nog niet zo zeker van.

Fake sproetjes waren al een tijdje geleden een beautytrend, maar in 2016 krijgt ‘ie een geheel andere dimentie. De beautywereld gaat namelijk een stapje verder en is obsessed met de rainbow freckles. Je moet ervan houden, maar duidelijk is dat dit seizoen sproeten in alle kleuren van de regenboog een gewaagde, maar must-try beautytrend is!

rainbow freckles 1

Furry Nails

Bij het zien van deze harige nagels krijgen we gelijk de neiging om het eraf te plukken. Of deze trend nu echt praktisch (of hygiënisch) is, dat betwijfelen we. Daarbij doet het ons ook nog denken aan die griezelige kerstfilm The Grinch… Brr.. Maar goed, smaken verschillen, want de furry nails zijn écht een ding.

furry nails

China: Iphone 6 graadmeter voor dunne benen

In China is afgelopen maand een wel erg bizarre trend viral gegaan. En ja: deze trend slaat werkelijk waar alles. Vrouwen posten op social media foto’s van hun knieën met een iPhone 6. Dit doen ze om te laten zien dat hun benen slank genoeg zijn om door de telefoon bedekt te worden. Op de trend wordt – en terecht – vol afschuw gereageerd. Het zou een vertekend beeld van de werkelijkheid geven aan jonge vrouwen.

iphone 6 bizarre beauty trend

De glittertraan

We moeten eerlijk zijn: deze ‘bizarre’ beautytrend is best het proberen waard! Vooral met het festivalseizoen voor de deur, mogen we weer een beetje all out gaan. Op Instagram blijkt de #glittertear zijn intrede te maken en wij weten vrijwel met zekerheid te zeggen dat hij de revue zal passeren op het festivalterrein.

glittertearUien voor vollere wenkbrauwen

Vorige week dook er een wat uitzonderlijke video op van beautyblogster @hudabeauty. Veel vrouwen willen prachtige, volle wenkbrauwen, maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Een Indische beautyblogster zegt nu dé manier te hebben gevonden om een volle bos wenkbrauwen te creëren: ze zweet bij uien. Op Instagram laat Farah Dhukai in de video zien hoe het moet. Eigenlijk is het vrij simpel: snij een uit in partjes, maak een roterende beweging over je wenkbrauwen en zorg ervoor dat het sap in de haartjes dringt. Volgens haar zorgt de zwavel in de ui ervoor dat de haargroei wordt gestimuleerd. Wij willen níét weten hoe erg het zal stinken, maar ja: wie mooi wil zijn moet… tegen stank kunnen?

 

Tags: , , , , , , ,