Sunkissed look
Een mooie ‘sunkissed’ look in een handomdraai? Geen geld voor vakantie, dus niet die natuurlijke zomerse lokken en de perfecte bruine tint? Geen probleem hoor, dit kun je aller makkelijkst faken! De zonnebank is niet heel goed, (alhoewel de meningen daar ook over zijn verdeeld) maar met deze tips kom je een heel eind. Want die witte armen en benen steken wel een beetje af bij je nieuwe koraalrode jurk, toch?

Beachy hair
Zon, zee en strand het zijn de perfecte ingrediënten voor een zomerse look. Wil je een messy kapsel? Gebruik een speciale surf spray van bijvoorbeeld Bumble & Bumble. Een ouderwets trucje die je gemakkelijk zelf kunt doen: vul een sprayfles met lauwwarm water en zeezout, spray dit in je haren! Je kunt ook vlechtjes maken en deze er later uit halen, daar krijg je grove krullen van.

Bronspoeder
Gebruik een bronspoeder met een fijn glimmertje erin. Je kunt dit royaal op je jukbeenderen en voorhoofd gebruiken. Je gezicht lijkt hierdoor smaller en je bent ook een stuk bruiner!
Onze favoriet: Guerlain Terracotta Bronzing Powder

Spray Tan
Een goed alternatief voor de zonnebank is de spray tan. Je hebt fijne salons waar je je gezicht of je hele lichaam kunt sprayen. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt er een DHA tanning vloeistof op je lichaam verneveld. Een spray tan duurt zo’n 10 minuten en daarna moet je het goed laten drogen. De egale kleur is prachtig en de kleur houdt zo’n week a twee weken aan.

Selftanner
Je kunt ook heel goed thuis in de weer gaan met een selftanner. Koop een goed product of laat je adviseren bij de drogist. Begin met het schubben van je huid om dode huidcellen te verwijderen. Daarna smeer je je in, gebruik anders plastic handschoentjes! Goed laten drogen en hupakee ‘hello sunkissed girl’.

Felle kleuren op je lippen of nagels
Je kunt je lippen of nagels accentueren met een knalkleur. Hoe feller de kleur hoe bruiner je lijkt. Neonkleurtjes doen het ook vaak goed om extra bruin te ogen.
Heb je de uitgebreide collectie van het merk Essie al gespot?

Essie

Wit
In wit lijk je vaak ook bruiner. Shop dus een mooi wit blazertje of een witte blouse. Pas wel op als je eerst met selftanner aan de slag bent gegaan, je wilt geen rare vlekken op je helder witte kledingstuk.

Wat is jouw secret om die sunkissed look te creëren?

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,