Absolute Yoga in Amsterdam: Yoga for Everyone!

Absolute Yoga in Amsterdam: Yoga for Everyone!

Yogi’s hebben er weer een nieuwe hotspot bij: Absolute Yoga in Amsterdam. Of je nu al een aantal jaren fanatiek aan yoga doet, een beginneling bent, of het graag wilt gaan ontdekken, bij Absolute Yoga vindt je lessen voor elke niveau. Toegankelijk en laagdrempelig, zonder ook maar een zweem van zweverigheid, biedt de prachtige studio een totaalbeleving op het gebied van yoga.

Yoga – en in het bijzonder Hot Yoga heeft overal ter wereld een vlucht genomen. Echter misten de oprichters Erik-Jan de Rooij, Sandra Buncic en Martijn Peters in Amsterdam nog een professionele en volwaardige yoga belevenis, zoals zij hebben ervaren na een bezoek aan Absolute Yoga in Thailand. Het drietal besloot om deze kans te benutten en hun eigen vestiging van Absolute Yoga in Amsterdam te openen, waarin ze lessen van twee verschillende vormen van Hot Yoga aanbieden: Hot A (de Absolute Yoga signature series) en Hot B (Bikram). Absolute Yoga gelooft in ‘Yoga for Everyone’ en is er voor iedereen die zich gezond, fit en relaxed wil voelen, zonder het dogma van guru’s en wierook.

Absolute Yoga in Amsterdam beschikt over twee stijlvolle en ruimtelijke studio’s, een tea lounge met terras en een prachtige tuin met buitendouche. Tel daar persoonlijke aandacht en een hoog service niveau bij op en je hebt een geweldige plek waar je even helemaal los kunt komen van je hectische stadsleven.

Absolute Yoga in Amsterdam

Absolute Yoga in Amsterdam

 

Absolute Yoga - studio met bamboe vloer

Absolute Yoga - studio met bamboe vloer

 

Absolute Yoga - interieur

Absolute Yoga - interieur

Wil jij de totaalbeleving van Absolute Yoga zelf ervaren? Kijk dan voor meer informatie op www.absoluteyogaamsterdam.com.

Misschien vind je dit ook leuk:

Gezonde voornemens die makkelijk vol te houden zijn
Beauty Tip: Grapefruit, het gezondste medicijn tegen dipdagjes!
BEAUTEA - Thee waar je mooier van wordt!
Beauty Tip van Sanex: koud douchen maakt slanker!

Tags: , , , , , , , ,