Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn voor een verzorgde hoofdhuid én mooi haar

Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn voor een verzorgde hoofdhuid én mooi haar

Heb jij wel eens last van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid? Troost je dan met de wetenschap dat je niet de enige bent. Bijna driekwart van de Nederlandse vrouwen heeft hier namelijk wel eens last van. Goed nieuws dus dat Andrélon dit probleem bij de (haar)wortel aanpakt met de nieuwe Haar & Hoofdhuid-lijn. Een lijn met innovatieve haarverzorgingsproducten die de conditie van je hoofdhuid verbetert én tegelijkertijd zorgt voor zichtbaar mooier haar. Want dat vinden wij vrouwen toch nog altijd het meest belangrijk!

Veel vrouwen die wel eens last hebben van hun hoofdhuid durven hiervoor geen speciale shampoo te gebruiken, simpelweg omdat ze bang zijn dat dit ten koste zal gaan van mooi haar. En dat terwijl een gezonde hoofdhuid juist de basis is voor sterk en mooi haar. Met de nieuwe Andrélon Haar & Hoofdhuid range met Nutrium 10 hoef je niet meer te kiezen. De actief werkende formule van 10 vitaminen, mineralen en voedingstoffen verbetert de conditie van de hoofdhuid en zorgt tegelijkertijd voor sterk, zacht en glanzend haar vanaf de wortel tot in de puntjes. Met een goed verzorgde hoofdhuid en mooi haar zie je er niet alleen beter uit, je voelt je ook zelfverzekerder. In alle situaties! Geen stiekeme krab sessies meer vlak voor je een belangrijke afspraak hebt, niet meer snel je schouders checken voordat je het café inloopt en ’s nachts heerlijk rustig slapen zonder jeuk op je hoofd! Klinkt dat niet goed?

Uiteraard zorgen alle producten in de Andrélon Haar & Hoofdhuidlijn voor een intensief gevoede hoofdhuid als basis, maar daarnaast bieden ze een oplossing voor verschillende types haar:

Zo is er de Volume Maxx Shampoo die  fijn en futloos haar een volume boost geeft en de Bright Shine Shampoo die een natuurlijke glans geeft aan normaal en dof haar. Speciaal voor droog en beschadigd haar is er de Repair Shampoo, verrijkt met Lysine die zorgt voor heerlijk zacht en glanzend haar. Met het speciale Repair Masker kun je daarnaast je droge en beschadigde haar wekelijks een extra oppepper geven. verkoopadviesprijzen shampoo € 4,29 / masker € 4,99)

Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn voor een verzorgde hoofdhuid én mooi haar

Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn voor een verzorgde hoofdhuid én mooi haar

Tips & Tricks van Haarstylist Arjen Huffels:

Een jeukende hoofdhuid is niet alleen heel ongemakkelijk, het is ook iets waar je je niet bepaald zekerder door voelt. Toch is het niks om je voor te schamen. De oorzaak ligt ‘m in de overmatige snelle vernieuwing van de huidcellen. Haarstylist Arjen Huffels legt uit: ‘Normaal vernieuwen de cellen van je huid zich ongeveer om de 28 dagen en worden nieuwe cellen van binnenuit aangemaakt. Bij een gevoelige hoofdhuid worden de cellen van je hoofdhuid al binnen 7 tot 21 dagen vernieuwd. Met als resultaat een gevoelige, droge of jeukende hoofdhuid.

Naast het gebruik van de nieuwe Andrélon Haar & Hoofdhuid producten heeft Arjen Huffels ook nog een aantal handige tips om een gevoelige hoofdhuid te verminderen:

Tip 1: Neem de tijd voor een dagelijkse korte massage van je hoofdhuid ter bevordering van de bloedsomloop van de haarzakjes en de hoofdhuid.

Tip 2: Was je haar met lauw tot warm water en vermijd te heet water. Dit kan je hoofdhuid irriteren.

Tip 3: Voor een optimale verzorging van je hoofdhuid neem je twee minuten de tijd om tijdens het wassen de shampoo goed in te masseren met afwisselende massagetechnieken. Om de huid te ontspannen en werkzame stoffen van de shampoo optimaal tot hun recht te laten komen.

Tip 4: Neem één keer per week de tijd om een masker voor de gevoelige hoofdhuid aan te brengen en deze minimaal drie minuten te laten inwerken. Spoel uit met lauw water. Dit masker bevat traag werkende, maar intensief verzorgende bestanddelen die werken tot diep in de schacht van het haar. Dit maakt het haar minder breekbaar en kalmeert de hoofdhuid.

Tip 5: Irriteer je hoofdhuid niet, dus pas op met overmatig borstelen. Borstel met voorkeur met een borstel gemaakt van natuurlijk haar.

Tip 6: Let op bij het gebruik van stylingproducten; spray of kneed deze in het haar en vermijd zoveel mogelijk de hoofdhuid.

Extra Tip: Meld je via de site van Andrélon aan op Facebook en blijf voortaan automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes op haargebied.

Tags: , , , , ,