Aura by Swarovski

Aura by Swarovski

Laat het maar aan Swarovski over om vrouwen te laten stralen. Natuurlijk met hun prachtige sieraden en accessoires, maar vanaf nu ook met een gloednieuwe geur- en make-up lijn: Aura by Swarovski.

De nieuwe geurlijn en make-up juwelen van Swarovski zijn ontstaan in samenwerking met de Clarins Fragrance Group. Aura by Swarovski is een geur met een bijzonder karakter, mysterieus en sensueel in een minstens zo bijzondere verpakking. De naam ‘Aura’ is speciaal gekozen om de glans van de geur en de glans van de make-up sieraden uit te drukken. ‘De schittering van licht’, daar gaat het om in deze magische, energieke nieuwe lijn.

Eau de parfum
De kern van de geur is een kristal van energie, een mix van amber, benzoëhars en witte muskus. De geur opent met een fruitig facet van sappige lychee, waarna het hart een bloemig ruikt met noten van pure witte tuberoos. Tot slot blijft er een pittig facet over met noten van subtiel prikkelende roze peperkorrels.
Natuurlijk zou een parfum van Swarovski niet compleet zijn met een adembenemende kristallen fles. De flacon is strak en modern gestroomlijnd en bevat als sieraad bovenop een unieke asymmetrisch geslepen kristal. (verkoopprijs van € 36 tot € 180)

Make-up juweeltjes
De make-up sieraden van Swarovski zijn veel meer dan alleen maar make-up. Op het eerste gezicht zie je een sieraad, een hanger die je met een fijn koord van hoogwaardig zwart leer om de hals kunt dragen. De hanger is versierd met witte of roze Swarovski steentjes, afhankelijk van de kleur van de make-up die in de hanger is verwerkt. Draai het bovenste gedeelte van de hanger opzij en de make-up is direct te gebruiken. Een nieuw, stralend schoonheids geheimpje. Goed verborgen en toch volkomen zichtbaar.

Swarovski laat je letterlijk stralen dankzij kristal getransformeerd in make-up. De samenstelling bevat poederachtige, miniscule Swarovski kristallen en van kleurveranderende Crystal Shine parels die, eenmaal aangebracht op de huid, een verbluffende glans creëren. Kristal en parels geeft een oplichtend en stralend effect, mooier en exclusiever dan de bekende glitter make-up.

– Crystal Gloss : voor stralende lippen met een fijne en subtiele glans. Zacht en sensueel in twee ultra pure kleuren: transparant en zachtroze. (€ 60)
– Crystal Touch: Aura by Swarovski laat je stralen zoals je nog nooit hebt gedaan. Kies zelf waar je het sprankelende accent wilt leggen: op de slapen, oogleden, schouderbladen of het decolleté… Voor een vleugje van het onverwachte, waar je ook heengaat. Het effect ontstaat onmiddellijk en is spectaculair: een magische glans die het licht laat stralen. (€ 70)

Op www.Swarovski.com kun je de complete geur- en make-up lijn Aura by Swarovski ontdekken.

Tags: , , , , , ,