Beauty Musthave: Philips VisaPure

Beauty Musthave: Philips VisaPure

We hoeven je niet te vertellen dat het dagelijks reinigen van je gezicht het belangrijkste beauty ritueel van de dag is, toch? Een goede dagelijkse verzorging van je gezicht valt of staat met het verwijderen van vuil en make-up, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Nu kun je daar een reinigingscrème, tonic en watjes voor gebruiken, maar het kan ook sneller, makkelijker en effectiever met de VisaPure van Philips. Een beauty van een elektrische gezichtsreiniger die je huid in no time een heerlijke gezonde glow geeft én daarbij maar liefst 10 x effectiever werkt, dan wanneer je met de hand reinigt.

Een goed gereinigd gezicht voor het slapen gaan zorgt ervoor dat de huid zich ’s nachts kan herstellen. Maar reinigen is ook ’s ochtends belangrijk. Op een schone huid worden serums en dagcrèmes beter opgenomen en blijft ook je make-up frisser en langer zitten. Ondanks dat reinigen de basis is van een goede gezichtsverzorging en een mooie make-up, schiet het er bij veel vrouwen nog al eens bij in. ’s Ochtends vroeg is het al rennen en vliegen om op tijd de deur uit te komen en ’s avonds heb je ook niet altijd zin in een tijdrovend afschmink ritueel. Philips snapt dit en ontwikkelde speciaal hiervoor de VisaPure. Het fijne van dit apparaat is dat het niet alleen je gezicht op een zachte manier reinigt met de reinigingsproducten die je gewend bent, maar haar ook masseert, waardoor je bloeddoorstroming gestimuleerd wordt en je er weer stralend uitziet, in slechts één minuut! En voor wie dat nog steeds te tijdrovend is, de draadloze VisaPure kan ook mee onder de douche. Zo heb je nooit meer een excuus om er elke dag stralend uit te zien!

Hoe werkt de VisaPure precies? De truc zit ‘m in de ‘double motion’ technologie. Met zowel draai- als trilbewegingen verwijdert VisaPure zachtjes make-up en ander vuil en haalt tegelijkertijd dode huidcellen weg. De verticale trilbeweging haalt vuil en make-upresten naar het huidoppervlak, wat vervolgens door de draaibeweging wordt weggeveegd. Deze manier van reinigen heeft niet alleen als voordeel dat je grondiger en sneller je huid reinigt, maar er zijn nog een aantal andere voordelen ten opzichte van ‘normaal reinigen’. Zo peel je als het ware je huid, zodat ze beter de werkzame stoffen van je huidverzorgingsproducten opneemt. Ook wordt je huid ‘ontgift’ en je poriën verkleind. En last but not least, het is een heerlijk verwenmoment voor jezelf – ook al duurt het maar een minuutje. De micromassage van maar liefst 17.000 kleine borstelhaartjes zorgt voor een volledige ontspanning van je gezichtspieren, iets wat elke vrouw in haar drukbezette leventje zichzelf zou moeten gunnen!

Nieuwsgierig geworden? Philips biedt je nu de mogelijkheid om de VisaPure een maand lang zelf te testen. Ben je er toch niet tevreden over, dan krijg je gewoon je geld terug. Ga naar Philips.nl/VisaPure voor alle informatie.

Tags: , , , ,