Beauty Nieuws: Chanel No.5 Commercial met Brad Pitt gelanceerd

Beauty Nieuws: Chanel No.5 Commercial met Brad Pitt gelanceerd

Begin dit jaar kwam het beauty nieuws, dat Brad Pitt gevraagd zou zijn voor de nieuwe Chanel No. 5 commercial, al naar buiten en nu is het langverwachte reclamefilmpje eindelijk te bewonderen!

Brad Pitt komt ook met alles weg, zelfs als boegbeeld voor dit iconische damesparfum. Chanel No. 5 hoeft zich als geur niet meer te bewijzen en daarom gaat het in deze commercial ook meer over het tijdloze gevoel van deze ultieme klassieker. Brad bevindt zich als enige man overigens in goed gezelschap, wereldsterren zoals Marilyn Monroe, Catherine Deneuve en Nicole Kidman gingen hem voor in de reclame uitingen van Chanel No. 5. Het schijnt dat hij er ook goed voor betaald is, er wordt gefluisterd dat er zo’n slordige 7 miljoen dollar op zijn rekening is bijgeschreven. Nu kan Chanel zich dit ook wel veroorloven als je bedenkt dat dit luchtje al decennia lang het best verkopende vrouwenparfum is en er elke dertig seconden ergens ter wereld een flesje over de toonbank gaat.

Dat Chanel voor het eerst voor een man heeft gekozen, is natuurlijk wereldnieuws, maar om nou te zeggen dat het een commercial is die we keer op keer willen bekijken, nee. Daarvoor kijkt Brad ons toch een tikkeltje te dramatisch in de camera. Maar dat is onze menig, kijk zelf maar wat je er van vindt:

Meer Beauty Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Beauty Nieuws: Katie Holmes eerste gezicht van Bobbi Brown Cosmetics

Tags: , , ,