Beauty Nieuws: Katie Holmes voor Bobbi Brown Cosmetics

Beauty Nieuws: Katie Holmes voor Bobbi Brown Cosmetics

Beauty nieuws van Bobbi Brown: Katie Holmes is de allereerste celebrity die zich het gezicht van Bobbi Brown Cosmetics mag noemen. Katie met haar natuurlijke, klassieke schoonheid past perfect bij de filosofie van het make-up merk. Als moeder met een druk bestaan als actrice en onderneemster is ze de belichaming van de moderne Bobbi vrouw. Toen Bobbi en Katie elkaar hadden ontmoet, kwamen ze er al snel achter dat ze enorm veel overeenkomsten hadden en graag met elkaar wilden samenwerken.

“Bobbi is exceptional and Bobbi Brown Cosmetics is a company that we, as women, all turn to because it is makeup that is very accessible and makes you feel pretty,” vertelt Katie Holmes, “Sometimes it is just a lipstick or a blush that makes you feel like you can do what you need to do. Makeup is powerful and I am thrilled to be a part of this brand.”

Katie zal in het voorjaar 2013 voor het eerst te bewonderen zijn in de Bobbi Brown advertenties en het spreekt voor zich dat Bobbi Brown de make-up voor de Spring/Summer 2013 fashionshow van Holmes & Yang – de modelijn die de actrice samen met haar stylist Jeanne Yang heeft – voor haar rekening zal nemen.

www.bobbibrowncosmetics.com

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Lady Gaga Fame Parfum - Video Trailer
Make-up Musthave: Fifty Shades of Grey make-up van Bobbi Brown
Zoektocht naar Hollands Best Make-up Artist is begonnen!
SYLVIE NAILS - Het Beautygeheim van Sylvie van der Vaart
Rianne ten Haken schittert in John Frieda commercial
Sigrid Agren is het nieuwe gezicht van Chanel Rouge Coco

Tags: , , , ,