Beauty Video: Gwyneth Paltrow voor Max Factor

Beauty Video: Gwyneth Paltrow voor Max Factor

Gwyneth Paltrow zal vanaf deze maand te zien zijn als het nieuwe gezicht van Max Factor. Gwyneth inspireerde de make-up artists van Max Factor voor het maken van glamorous looks, geïnspireerd op haar leven als model, actrice, moeder en zangeres. Met al deze verschillende rollen in haar leven, belichaamt Gwyneth de moderne multi-taskende vrouw. Met haar natuurlijke schoonheid en haar vermogen om diverse glamour looks te dragen is Gwyneth Paltrow voor Max Factor de perfecte persoon om vrouwen overal ter wereld te inspireren om hun persoonlijke glamour statement te creëren.

De looks zijn gemaakt door het internationale netwerk van Max Factor make-up artists, onder leiding van Pat McGrath, Max Factor’s Global Creative Design Director.

Pat McGrath: “Ik heb elf van onze make-up artists gevraagd om drie glamour looks voor Gwyneth te creëren, geïnspireerd op de diverse rollen die zij in haar leven vervult; model, moeder en zangeres. Op basis van al deze looks heb ik zeven glamour looks gecreëerd, die met Max Factor producten tot leven zijn gebracht.

Gwyneth Paltrow: “Het was geweldig om met gerenommeerde make-up artists van Max Factor te werken; zo zie je echt de kunst van make-up. Het is erg mooi om iemand bezig te zien met zoveel visie en precisie. Ze kunnen je gezicht echt een make-over geven; bepaalde zaken accentueren en andere zaken minimaliseren. Het idee dat we verschillende aspecten van vrouwen laten zien, spreekt mij erg aan. Ik herken mijzelf daarin en dat is wat ik ook bewonder aan deze campagne; elke component van wie ik ben als vrouw wordt genoemd en geroemd. Ik vind alle looks geweldig”.

Bekijk hieronder de behind-the-scenes video van de campagne met Gwyneth Paltrow voor Max Factor:

Meer Beauty Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Fab. lanceert eerste parfum Fabelle
Beauty Nieuws: Karl Lagerfeld voor Shu Uemura
Make-up Trends Najaar 2012: Eyeliner Statements + Looks en Tips

Tags: , , ,