GARNIER BB CREAM - MIRACLE SKIN PERFECTOR

GARNIER BB CREAM - MIRACLE SKIN PERFECTOR

We willen graag de eerste BB Cream van Garnier aan je voorstellen. Deze Miracle Skin Perfector is een multipurpose crème die zowel zorgt voor een perfecte huidconditie als een prachtige stralende teint en deze unieke crème belooft zelfs nog meer. Vlekjes worden verhuld, oogkringen verminderd en fijne lijntjes worden minder zichtbaar – tot ze zelfs verdwijnen! Onze beauty redacteur heeft deze beauty multitasker getest en ze deelt graag haar ervaringen met je!

Voor ik je ga vertellen over hoe ik de Garnier BB Cream heb ervaren, willen ik je eerst wat uitleggen over het begrip BB Cream. Bij ons is het nog niet zo bekend, maar in Aziatische landen is de BB Cream al jaren een waar beauty fenomeen. De initialen BB staan oorspronkelijk voor blemisch balm, maar de BB’s van tegenwoordig doen heel wat meer dan alleen dat. De eerste BB is ooit ontwikkeld in Duitsland om als sterk herstellende, hydraterende emulsie aan patiënten voor te schrijven om de huid sneller te laten helen. Op een goede dag nam iemand het mee naar Korea waar vrouwen – die gemiddeld zo’n 7 producten per dag gebruiken – het als een dagelijkse verzorging gingen gebruiken. Nadat ook actrices en modellen verslingerd raakten aan de BB werd het een ware hype. De reden dat iemand het nog niet vanuit Azië in Europa heeft geïntroduceerd komt voornamelijk doordat de BB’s voor een Aziatische huid altijd een grijsachtige ondertoon bevatten en daardoor niet geschikt zijn voor de Europese huid. Maar daar brengt Garnier nu dus verandering in!

De Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector van zorgt voor een ‘real skin look’ met vijf voordelen in één product:
1. Egaliseert de teint
2. Laat de huid direct stralen
3. Hydrateert de huid 24 uur
4. Corrigeert fijne lijntjes, oneffenheden en roodheid
5. Beschermt tegen UV-straling (SPF 15)

De Beauty Test
Je kunt je voorstellen dat mijn verwachtingen hooggespannen waren nadat ik me had verdiept in dit beauty wonder. Is het nu een getinte dagcrème of een foundation met extra verzorging? Volgens Garnier is het ‘the best of both worlds’. Ik heb het ’s ochtends aangebracht in plaats van mijn gebruikelijke verzorgingsproducten en wat meteen opvalt is een heerlijk gehydrateerd en fris gevoel. En een blik in de spiegel versterkte dat. Normaal gesproken kan ik niet wachten om mijn foundation aan te brengen om de rode plekjes, vlekjes en kringen weg te werken, maar met alleen de BB Cream op mijn gezicht zag ik er al verbluffend goed uit, zonder het bekende foundation ‘masker effect’. Eerlijk is eerlijk, ik heb er nog wel een klein laagje gezichtspoeder overheen gedaan om er zeker van te zijn dat ik de rest van de dag geen omkijken naar mijn make-up zou hebben, maar eigenlijk was dat niet eens nodig. Ik heb de Miracle Skin Perfector nu een dag of vijf gebruikt en ik ben echt enthousiast. Mijn huid voelt nu al zachter en gladder en ik heb dan ook het vertrouwen dat het op de lange duur mijn huidconditie en de fijne lijntjes ten goede zal komen. Het leukste vind ik misschien nog wel dat het me niet alleen enorm veel tijd scheelt ’s ochtends, maar ook heel wat tubetjes, potjes en flesjes in de badkamer! En een stralende en natuurlijke glow, zonder dat iemand ziet dat je iets op hebt, I love it!

Tip: Wil jij ook de BB Cream Miracle Skin Perfector uitproberen? Vraag dan hier je gratis sample aan!

Tags: , , , , , , , ,