lippenstift

Hoewel we met ons hoofd nog middenin de zomer zitten, komen de najaarstrends alweer om de hoek kijken. Fashion- en beautyland zitten niet stil en hebben nu al bepaald wat de trends van de herfst/winter 2016 worden. Om jou goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen , hebben we wat voorwerk gedaan en de grootste trends opgezocht. You can thank us later.

Foto’s: Pinterest

Niet alleen de kledingwinkels hebben hun najaarscollecties al in de etalages hangen, ook de beautywereld weet al welke producten en looks we in het najaar gaan dragen. Hoewel een basic makeupje prima is, vinden we het wel eens leuk om erop los te experimenteren. Dit is jouw kans om de meest trendy beautylooks onder de knie te krijgen, zodat je ze rockt in de herfst en de winter!

#1 Grafische ogen

De standaard eyeliner ‘on fleek’ wing kennen we inmiddels wel. Gelukkig is die dit najaar niet uit de mode, dus je kunt ‘m lekker blijven dragen. Maar waarom niet een keer wat anders proberen? Deze grafische eyeliner trend is een beetje gewaagd, maar is wél erg gaaf om uit te proberen tijdens een feestje!

beauty trends 2

#2 Zilver

Het lijkt zo vroeg, maar beter goed voorbereid toch?! Met de feestdagen mogen we weer uitpakken en zien we erg veel zilveren glitters op de oogleden!

#4 Goud

Ben jij meer een goud-persoon? Goed nieuws, want óók deze kleur mag dit najaar! Zelfs gouden lippen is helemaal on-trend!

#4 Messy Mascara

Behalve dat het goed uitkomt bij trillende handen, weten we niet zo goed wat we van deze trend moeten vinden. Het oogt een beetje high fashion en we adviseren om deze trend over te slaan op je sollicitatiegesprek (out of bed look alert). Wél moeten we zeggen dat het er op de foto’s heel vet uitziet:

beauty trends 4

#5 Giga lange wimpers

Overal op de catwalks zien we modellen met enorm lange wimpers. Ze mogen ook een beetje aan elkaar plakken en de onderste wimperrand mag niet vergeten worden. Wat vind jij: spinnenpoten of pretty?

beautytrends 3

#6 Goth

Donkerrode lippen, zwarte nagellak, smokey eyes: de gothic stijl mag weer. Kies liever niet voor alle voorgenoemde looks tegelijk, maar ga er voor één. We willen natuurlijk niet overdrijven ;).

beatytrends najaar

Tags: , , , , , , , ,