Benetint lip & cheeck stain: Make-up Musthave met een bijzonder verhaal

Benetint lip & cheeck stain: Make-up Musthave met een bijzonder verhaal

Eén van onze favoriete Make-up Musthaves is de Benetint lip & cheeck stain, een bestseller van Benefit Cosmetics. Dit product is ideaal als je bleke lippen en wangetjes een gezonde kleur wilt geven, zonder dat het er te opgemaakt uitziet. Het fijne is dat je zelf de intensiteit van de kleur kunt bepalen, wil je alleen een gezonde glow, dan is een enkel laagje genoeg. Wil je wat meer kleur, dan breng je eenvoudig wat meer laagjes aan. Nog fijner is het, dat het echt de hele dag blijft zitten, zonder af te geven. En voor een avondje uit kan er gewoon een mooie lipgloss overheen voor een wow effect. Wat ons betreft een echte make-up musthave die iedereen een keertje zou moeten proberen!

Nu ken je Benefit Cosmetics misschien wel van hun quick fix producten; handige make-up producten die altijd wat grappigs hebben, een leuke verpakking of een aparte naam. En ook achter Benetint lip & cheeck stain zit een bijzonder verhaal. Inmiddels heeft Benetint een cultstatus verworven als make-up musthave voor celebs, make-up artists en make-up liefhebbers over de hele wereld, maar wat wij tot nu toe nog niet wisten, is dat het speciaal is ontwikkeld voor een stripper. In de jaren ’70 was er namelijk een stripper die last had van een klein beauty probleempje. Een probleempje waarvan wij tot nu toe nog niet wisten dat zelfs dát met Benetint opgelost kon worden. Nou ja, we willen niet alles verklappen, kijk zelf maar:

Naast Benetint rose-tinted lip & cheeck stain heeft Benefit nog twee ‘stains’ die de moeite van het vermelden meer dan waard zijn. Zo is er de Chachatint in een mooie mango-peachy kleur en de Posietint in poppy-pink.

Benefit Cosmetics is onder andere te koop bij Sephora.

Meer Make-up Musthaves bekijken? Ga dan ook naar:

Bourjois Rouge Edition: een ware lipstick garderobe!
Make-up Trends Winter 2012 2013 - Matching Smoky eyes & nails!
Slimme Make-up tips: onze favoriete beauty helpers

Tags: , , ,