Bobbi Brown's Party Collection

Bobbi Brown's Party Collection

Bobbi Brown haar Party Collection voor de feestdagen van 2011 ademt de sfeer van Hollywood glitz & glamuit de tijd van Marilyn Monroe en Lauren Bacall. Geïnspireerd door haar jeugdherinneringen aan haar moeder, die zich opmaakte voor de badkamer spiegel, komt Bobbi met een collectie vol goud, zilver en zwarte onyx.

‘I have vivid childhood memories of my mom standing in front of her bathroom mirror… I thought she was so glamorous, like a Hollywood starlet.’ Aldus Bobbi Brown.

Pronkstuk van de Bobbi Brown Party Collection 2011 is de Party Shimmer Brick. Dit prachtige paletje met glinsterende goud- en zilver poeder geeft je gezicht een prachtige feestelijke glow. Vooral niet kiezen voor alleen zilver of goud, maar gewoon met de poederborstel door beide helften en daarna hoog op je jukbeenderen aanbrengen. Ook perfect om je blote schouders en decolleté wat extra shimmer te geven.

Voor de ogen is er het Onyx & Silver Eye Paint Palette met oogschaduw die je zowel droog als vochtig kunt aanbrengen voor een nog dramatischer oogopslag.

De Lip Color in Party Rose en Party Alice maken de collectie compleet. De kleur Party Alice is een eerbetoon aan Bobbi’s tante Alice die vond dat er geen regels waren met betrekking tot make-up, maar dat je altijd moest kiezen wat het beste paste bij je persoonlijkheid en stijl.

De Bobbi Brown Party Collection 2011 is vanaf november verkrijgbaar bij de Bobbi Brown counters. Meer info: www.bobbibrown.com.

Tags: , , , , , ,