Bobbi Brown Lente Make-up 2013: It Pinks & Hot Reds

Bobbi Brown Lente Make-up 2013: It Pinks & Hot Reds

Bobbi Brown presenteert haar lente make-up 2013: de Pink & Red Collection. Een make-up collectie met een bijzondere kleurencombinatie die nu eens niet gaat over matching lips, cheecks & nails, maar juist bedoeld is om opzettelijk te mismatchen. Een moderne mix van roze en rood maakt van de lente make-up 2013 een ware colorclash!

De Bobbi Brown Pink & Red Collection bestaat uit een aantal nieuwe limited editions, zoals de Sheer Color Cheek Tint, een blush die je wangen een gezonde, natuurlijke blos geeft. De lichtgewicht en transparante formule is door de handige stick eenvoudig aan te brengen en zorgt in no-time voor een sexy blos, alsof je net enorm gekust bent. Verkrijgbaar in twee tinten: Sheer Pink en Sheer Cherry. (Verkoopadviesprijs: 29 euro)

Je kunt je voorstellen dat in een Pink & Red collectie de lippen een grote rol spelen. Of je nu kiest voor mat of voor glanzend, voor beide is er keus in zowel rode als roze tinten. De Creamy Matte Lip Color is een lipstick die je lippen een matte look geeft, maar wel zacht blijft voor je lippen. De hoge concentratie kleurpigmenten zorgen ervoor dat je tot wel 8 uur mooi gekleurde lippen houdt. (Verkoopadviesprijs 24,50 euro)
Voor gloss lovers is er de Sheer Lip Gloss in nieuwe en limited edition kleuren. Deze gloss kan ook over lipstick aangebracht worden voor extra shine.  (Verkoopadviesprijs 23,50 euro)

Geen enkele make-up collectie is compleet zonder bijpassende nagellakken. Kleur je nagels met  Pink Valentine of Valentine Red, twee nieuwe limited edition kleuren die je smashing look tot in de puntjes afmaken.  (Verkoopadviesprijs: 18 euro)

Bobbi Brown Lente Make-up 2013: Pink & Red Collection

Bobbi Brown Lente Make-up 2013: Pink & Red Collection

De Bobbi Brown Pink & Red Collection is in Nederland vanaf februari 2013 exclusief bij de Bijenkorf te verkrijgen.

Benieuwd naar meer Lente Make-up 2013? Ga dan ook naar:

Guerlain Make-up Spring 2013: Mascara in de hoofdrol
Nieuw iconisch parfum: Eau de Lacoste met Amy Adams
Fijne nagellak in knalkleuren: Ultra Performance Nail Colour van Babor
Make-up Trends SS 2013: Brighten, Sparkle and Glow met Bobbi Brown
Wenkbrauwen in de spotlight in de Make-up Trends 2013
Make-up Inspiratie: SS13 Catwalk looks van Estee Lauder

Tags: , , , ,