Bourjois Paris Flowers Make-up Look SS12

Bourjois Paris Flowers Make-up Look SS12

Bourjois Paris Flowers viert de zomer van 2012 met een kleurrijke en uitbundige make-up look! Perfect passend bij de modetrends van deze zomer, laat Paris Flowers de schoonheid zien van tropische bloemen. Pittig oranje en tropisch blauw voor de ogen en koraaltinten voor de mond, laten je zonnig gebronsde teint extra mooi uitkomen. Perfect gelakte nagels in doorzichtig grenadine maken de zonnige look helemaal af.

Bourjois Paris Flowers Collectie SS12

Bourjois Paris Flowers Collectie SS12

De Highlights uit de Bourjois Paris Flowers Make-up Collectie:

  • Gloss Effet 3D hult de lippen in een nieuwe en glansrijke zomerse tint: Corail artistic. (10,99 euro)
  • Een goede waterproof mascara is in de zomer geen overbodige luxe. Mascara Volume Glamour Max Waterproof geeft de wimpers 10x meer volume en houdt ze 24 uur lang intens zwart en stralend. (13,49 euro)
  • Voor de ogen heeft Bourjois het Ronde Doosje no 16 gecreeerd, l’Orange épicé, warm en lumineus, direct verbonden aan het Ronde Doosje no 02, Blue canard voor een mooi contrast. (10,99 euro)
  • Voor een geraffineerde zonnige look is er Poudre Bronzante Délice de Soleil, met haar verslavende chocolade geur. (12,99 euro)
  • Omdat de zomer gepaard gaat met licht, heeft Bourjois de Vernis 1 Seconde Gloss 15 Granadine Tonic gecreëerd, de eerste transparante nagellak met een geleitextuur, voor een intense, glanzende en transparante kleur. (8,50 euro)

Tags: , , ,